miercuri, 3 iulie 2013

Empties!

Ce mult imi plac postările astea, le savurez la sfarșitul fiecărei luni!

De ceva timp m-am apucat să păstrez și eu constiincioasă borcanașele goale într-un sertar. So here they are:Deodorant Balea Fresh Lime - Miros plăcut, destul de fresh, dar cam "înnecăcios" la aplicare. Rezistență cam 8-9 ore. L-am consumat destul de repede pentru că aplic mult. Deocamdată am nevoie de un deodorant care să ofere protecție mai îndelungată, deci până la toamnă nu voi recumpara deodorant Balea și atunci cred că voi alege o alta variantă. 

Balsam de păr Balea cu Smochine -  Eu sunt foarte mare consumatoare de balsam de păr. Folosesc la fiecare spălare, însă nu sunt foarte pretențioasă. Acesta mi s-a părut bun pentru descurcarea părului, nu este foarte dens și miroase foarte frumos.

Mostră BB Cream L'oreal: Imi place mult textura lui de spumă ce se transformă în cremă colorată în contact cu pielea. Este matifiant, însă pe tenul meu acest efect nu ține foarte mult, de aceea folosesc pudră pe parcursul zilei. Cred ca o să cumpăr varianta full size după ce termin BB creamul pe care îl folosesc acum.

Mostră Nivea Q10 Plus-Antirid: Mirosul ei este într-adevăr revigorant, însă destul de puternic. Am folosit-o în zilele în care am stat în casă (aplicată dimineața dupa ce mă spălam), iar dupa 2-3 ore tenul meu lucea ca un bec :). În niciun caz nu aș cumpăra-o, nu mi s-a potrivit.

Parfum - L-am cumpărat în urmă cu 2 ani dintr-un Douglas din Munchen. Am aruncat cutia pentru ca îmi ocupa prea mult spațiu în bagaj, iar pe sticluță nu scrie nimic..Are un miros foarte fresh, mă ducea cu gandul la flori și iarbă verde. Din păcate persistă foarte puțin mirosul și rar îl alegeam pe el dimineața. În primăvara asta mi-am propus să-l termin și astfel s-a consumat destul de repede, aplicam mult, măcar măcar oi mirosi și eu cateva ore a parfum..

Mostră mascara Bourjois UltraBlack - L-am ținut în borseta pe care o am tot timpul în geantă, îl foloseam atunci când nu aveam timp sa mă aranjez acasă. Mi-a plăcut, însă nu m-a impresionat. L-am aruncat pentru că s-a uscat.

Mostră Eucerin DermoPurifyer - Cremă pentru tenul gras, cu probleme. Are SPF 30 și mi-a placut mult. La sfatul unui dermatolog am luat și crema full size + alte produse din această gamă. 

Deodorant Nivea Invisible Black/White: Îmi place mirosul lui, mai ales pe timp de vară, este unul dintre mirosurile pe care le suport la un deodorant. Rezistență..cam 10 ore, după încep să apară problemele :)

Balsam Balea pentru netezire: A stat în rucsacul meu pentru bazin. Au fost cazuri în care l-am folosit zilnic, pentru ca mergeam la bazin și era musai să mă spăl pe cap. Miroase frumos și îmi place consistența lui cremoasă. Nu mi se pare a avea efect de netezire, dar după ce îl îndrept cu placa, rămane foarte lucios. Sigur îl voi recumpăra, dar îl voi folosi acasa, altfel mi se pare că se consuma cam repede.


Sper că v-am ajutat să vă faceți o idee despre aceste produse :)

Ira

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Share

 

kind of Ira.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review