miercuri, 31 iulie 2013

Empties!


Luna asta am reușit să mai eliberez puțin baia. Aveam mult prea multe borcănașe care așteptau să fie golite, dar nu prea mă înduram. Acum n-o să mă mai simt chiar așa vinovată când îmi iau ceva nou :DSă începem:

1. Masca de față Balea cu efect relaxant: am folosit doar un plic, mie mi-a ajuns pentru patru aplicări. Are un miros foarte plăcut, de fructe, îți vine s-o mănânci. Și cam atât. Nu m-a impresionat cu nimic și mă enervează ideea că nu trebuie s-o clătesc, se îndepărtează cu un șervețel. Am încercat dar n-am reușit, îmi simțeam fața foarte grasă și am avut nevoie să mă spăl. Este destul de hidratantă și o aplic după ce folosesc gel exfoliant.

   Deodorant Bourjois: o să încep o poveste cam horror :D. Nu știu ce s-a întâmplat, am fost încântată după primele utilizări, atât pentru protecție, cât și pentru miros. Dar într-o dimineață, după ce am aplicat acest deodorant și mă pregateam sa ies din casă..șoc! a început să curgă, și nu oricum, sub formă de cristale, lăsând în urmă o piele foarte uleioasă..a fost oribil :D..De atunci l-am mai încercat doar pe mână, nu se mai cristalizează, dar rămâne un ulei care nu se usucă deloc. M-a dezamăgit, era primul deodorant Bourjois încercat...

   Gel de curățare Eucerin DermoPurifyer - în curând review pentru toată gama. Gelul este ok, dar nu mi se pare extraordinar, mai ales pentru prețul de 50 lei.

   Crema de corp Herbagen cu struguri - mi-a plăcut, hidrateaza foarte bine, mirosul însă este puțin greoi.

   Mască de față cu argilă Balea - am terminat un singur plic, eu le sigilez bine după, mi-a ajuns pentru patru utilizări. Este ok, dar nu văd cine știe ce rezultate. Poate am eu aștepări prea mari de la o mască.

2. Masca Peel-Off Montagne Jeunesse - 7lei irosiți aiurea. Este un gel cu un miros revigorant și cam atât. Se usucă destul de repede, însă nu reușește să peel-off nimic.

3. Mostră Avene - Cremă spf 50 pentru piele sensibilă. Este destul de lichidă și lasă acea peliculă albă. Am folosit-o pentru ten în zilele caniculare. Eu de obicei nu prea ”apuc” să stau în soare, poate doar în weekend, așa că nu pot spune cât de eficientă este.

4. Loțiune tonică Eucerin DermoPurifyer - mai aveam puțin, însă a expirat. O foloseam după spălarea feței cu gel, însă îmi usucă pielea foarte tare. Trebuia să aplic imediat cremă hidratantă.

5. Gel pentru igiena intimă Cleanic - gelul este ok, delicat, nu am avut probleme, dar mirosul nu îmi place deloc. Un plus ar fi sistemul cu pompiță, este ușor de folosit.

6. Deodorant Lady Speed Stick - este deodorantul meu preferat, însă mi-a cam distrus hainele, mai ales pe cele albe, așa că îl alternez cu altele. Oricum, trebuie să am mereu unul în casă.

7. Ață dentară Carrefour - folosesc zilnic, iar aceasta mi s-a părut ok. Mi-ar fi plăcut să fie și mentolată.

8. Mostră Givenchy No Surgetics - este o cremă densă care miroase foarte frumos, însă mi se pare puțin cam greu de aplicat. Am ținut-o în borseta din geantă, deci nu am folosit-o constant.

9. Gel de duș Bourjois. Spuneam aici că este preferatul meu și mi-a părut rău când am scurs ultimul strop. Cu siguranță îl voi lua din nou, sper ca cele din România să aibă aceeași calitate ca cele din Franța.

10. Am făcut puțin curat printre cosmetice și am găsit câteva ce trebuie aruncate.
      Oja Orkide este mult mai frumoasă în realitate, un roz-corai neon. Am folsoit-o mult în urmă cu doi ani (când încă nu erau la modă culorile neon), însă acum am găsit-o uscată.
      Lacul transparent Classics s-a uscat.
      Rujul Visions l-am câștigat acum câțiva ani. Este un maroniu sidefat. L-am încercat o dată, nu mi-a plăcut și am uitat de el.
      Rujul alb sidefat face parte dintr-o trusă pe care mi-am luat-o acum ceva vreme (mai mult pentru gentuța în care erau puse :D), nu l-am folosit decât de câteva ori. A expirat.

11. Spray parfumat de corp La reserve de Mademoiselle - l-am luat pentru că era la reducere, cu 1 euro. Are un miros foarte fresh, de iarbă proaspăt tăiată și mi-a plăcut mult, a fost perfect pentru zilele călduroase.

12. Faimosul Sensibio - Sebium H2O - l-am cumpărat din Franța, pe vremea când nici nu știam de existența blogurilor de beauty. L-am luat din instinct, aveam nevoie de un demachiant și m-a atras ideea de apă demachiantă.


Eu sunt fericită că am reușit să fac puțin spațiu printre cosmetice și să scap de unele produse uitate prin baie/borsete.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Share

 

kind of Ira.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review