miercuri, 30 octombrie 2013

Shopping Thassos

Pentru că v-am povestit cum a fost vacanța mea în Thassos și ce e de văzut și de făcut pe frumoasa insulă (aici), acum vreau să vă prezint și micile cumpărături.

În orașele mari Limenas și Limenaria se găsesc magazinașe și tarabe cu diverse suveniruri, dar și două mari marketuri, de unde ne-am făcut cumpărăturile.


1. Săpun cu ulei de măsline și seaweeds. La săpunurile cu ulei de măsline nu mi-a plăcut deloc mirosul, așa că nu am luat nimic, până la plecare când am intrat în duty-free. Mi-a atras atenția acesta, mirosea frumos, fresh. L-am oferit ca suvenir, așa că nu știu cum e :D.

2. Semne de carte magnetice. Unul l-am oferit, unul l-am păstrat. Mi s-au părut foarte drăguțe.

3. Un set pe care l-am găsit în market, a costat 5 euro. Conține 2 bureței (bureți de genul ăsta erau peeeste tot, la 2-3 euro/bucata), o piatră ponce, un burete foarte abraziv și un săpunel al cărui miros nu prea m-a încântat.


4. Balsam de păr Proton. Proton este o marcă grecească ce oferă o gamă foarte variantă de produse...de la bere la balsam de păr :)). Mi-a plăcut mult cum miroase și costa doar 99 cenți așa că l-am luat. Este un balsam-gel roz și nu prea face nimic părului, în afară de parfum plăcut :D..Oh well, pentru 1 euro..

5. Un magnețel micuț de suvenir.6. Inel metalic cu oglindă verde :)..Nu am putut să-l descriu mai bine de atât. Îmi place, l-am purtat destul de mult. -1 euro

7. Două brățări din cauciuc. Au fost la modă într-o vreme și mi-au plăcut, așa că le-am luat când le-am văzut..dar nu am găsit când să le port..0.5 euro

8. Gel de duș Nivea Happy Time. Erau la reducere, două la 1.5 euro. Îmi place mirosul Happy Time, am avut mai de mult o mostră de cremă de corp. Este cremos, hidratant și are un parfum dulceag, dar răcoritor, mie îmi dă o stare de bine.9. O ojă care a devenit preferata mea pentru vară. Este vernil, puțin neon și se aplică foarte frumos. A fost 2 euro.
10. Suc Angry Birds..mi s-a părut foarte tare ideea și arătau frumos la raft. Sucul are gust tropical, neacidulat.11. Gem. De prune și de caise..Uscat și apoi pus așa în folie. E gustos, dar cam ciudățel, are puțin consistență de jeleu.

Cam astea sunt lucrușoarele pe care le-am luat din Grecia, poate vă ajută să vă faceți o idee în caz că aveți în plan să ajungeți acolo :D

Alte povești din vacanța petrecută în Thassos puteți citi aici:

1.  Cazare Thassos Mikro Kazaviti Luxury Apartments
2.  Mikro și Megalo Kazaviti

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Share

 

kind of Ira.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review