joi, 23 ianuarie 2014

Şampon şi mască de păr Avon Naturals cu floare de cireş

Pentru astăzi am pregătit un nou review al produselor pentru păr. Momentan am destul de multe, încă nu le-am găsit pe acelea pe care să le iubesc cu adevărat, aşa că o să tot vedeţi astfel de postări :D

ŞamponulDin păcate nu am reuşit să-i moştenesc mamei părul negru, lucios şi puternic care nu se îngraşa..niciodată! Pentru ea nu contează foarte mult ce produse foloseşte, părul ei este mereu frumos, aşa că îmi oferă mie atunci când primeşte ceva interesant. Astfel a ajuns la mine acest şampon.


Încă de la primele utilizări mi s-a părut un produs foarte bun şi am fost încântată de el. Cel mai mult mi-a plăcut că după şamponare părul meu nu rămânea deloc încurcat, lucru mai rar întâlnit.. Însă, după expunerea la soare din vară, dar şi din cauză că a mai crescut, părul meu a devenit mai..neascultător. Acum nici măcar acest şampon nu-l mai poate descurca cum o făcea înainte, dar oricum se descurcă mai bine decât altele.

Ambalajul este practic şi uşor de folosit. Şamponul este alb, puţin sidefat şi face suficientă spumă. Nu îmi usucă părul mai deloc, însă nici nu pot sta mai mult de trei zile între două spălări. Miroase plăcut, floral, destul de discret. Mereu folosesc balsam aşa că mirosul nu se menţine, este mereu "acoperit" de cel al balsamului.Trebuie să mai precizez că este singurul şampon pe care am avut curajul să-l folosesc fără balsam...asta după ani de zile în care n-am conceput aşa ceva. A fost ok, însă nu suficient, aşa că am revenit la nelipsitele "hair conditionners".

Ingrediente:


Preţ: depinde foarte mult de ofertele Avon, însă sunt deseori promoţii pentru şampoanele Naturals şi poate fi luat cu 7-10 lei
Cantitate:250ml

Cu siguranţă va rămâne pe lista mea de rebuy, însă nu imediat că am altele de teminat :D

Masca


Well, datorită consistenţei, dar şi felului în care se comportă, aş numi-o..balsam :)
Este destul de lichidă, nu necesită mult timp de acţionare şi nici rezultatele nu sunt spectaculoase. Am cumpărat-o pentru că îmi plăcea şamponul şi am crezut că va fi (măcar) la fel de bună...dar din păcate m-am cam înşelat.Marea ei problemă este mirosul de..plastic ars. Îmi pare rău să descriu aşa, dar exact asta simt când o folosesc :( Nici vorbă de flori de cireş sau orice alte flori..Din păcate acest miros persistă destul de bine după clătire şi, dacă n-aş folosi balsam leave-in n-aş putea utiliza deloc masca.
Ambalajul este ciudăţel, ca o sticluţă de iaurt. Dar nu sunt probleme la dozare, produsul fiind destul de lichid iese uşor.
Ca efecte, nu pot spune că se comportă extraordinar, dar nici rea nu e. O aplic după şamponare şi o las să acţioneze câteva minute. După acest timp, părul meu se descurcă uşor şi este cât de cât hidratat. Am totuşi nevoie de o cantitate măricică de produs pentru a obţine aceste efecte.

Ingrediente:


Preţ: depinde de oferta Avon, eu am luat-o cu 8 lei
Cantitate: 200ml

Cu siguranţă nu voi recumpăra acest produs, chiar va fi destul de greu s-o termin din cauza mirosului. Pentru a nu o desfiinţa de tot, ma gandesc că totuşi am primit eu un produs dintr-un lot..mai puţin bun. Oricum, şi fără acest inconvenient, masca nu a reuşit să mă impresioneze prea tare.

Voi aţi folosit aceste produse din gama Naturals de la Avon? Cum vi s-au părut?
V-aţi confruntat cu aceeaşi problemă în cazul măştii?

2 comments:

Share

 

kind of Ira.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review