sâmbătă, 15 martie 2014

Persil Expert Gel - Campanie BuzzStore

Iată că astăzi se încheie o nouă campanie BuzzStore, cea în care a trebuit să testăm detergentul Persil Expert Gel.


Vă reamintesc, dacă doriţi să vă inscrieţi la aceste campanii pentru testare de produse, vă puteţi înregistra aici.În urmă cu câteva săptămâni am primit prin curier coletul ce conţinea:

 • O sticlă de detergent Persil Expert Gel
 • Mostre de detergent
 • Vouchere de reducere pentru acest detergent în magazinele DM
 • Un prosop alb inscripţionat cu numele PersilEu de obicei folosesc detergent puţin mai scump şi, deşi am destul de multe variante prin casă, nu pun întotdeauna balsam. Mi se pare că încarcă hainele cu un miros prea dulce-puternic, aşa că uneori prefer să folosesc doar detergentul. De aceea am nevoie de un detergent bun, cu un miros fresh care să se menţină.
Nu pot spune că mă confrunt prea des cu pete pe haine, iar atunci când se întâmplă, folosesc un produs special. Aşa că din acest punct de vedere nu am prea multe de spus şi nici nu îmi doresc ceva foarte puternic. Evident, am şi haine albe şi imi place ca acestea să fie mereu albe.


Având în vedere "criteriile" prezentate mai sus, pot spune că Persil Expert Gel s-a ridicat la nivelul aşteptărilor. Îmi place în mod special consistenţa de gel, mi se pare că e mai uşor de folosit aşa. Plus că pe mine în general mă atrag inovaţiile :). Mirosul este fresh şi se păstrează destul de mult timp.

Eu am primit spre testare 1,5 L de detergent, suficient pentru 20 de spălări. Din câte am văzut, preţul acestei sticle este de aproximativ 27 lei. De asemenea, se găseşte şi în varianta pentru 50 de spălări, la  60 lei.

În concluzie, consider că Persil Expert Gel este un detergent bun care merită măcar încercat, însă nu mi se pare că întrece produsele de pe piaţă aflate la aproximativ acelaşi nivel de preţ.
5 comments:

 1. Eu nu folosesc balsam deloc si nu suport parfumul pe haine. N-am incercat Persil niciodata pentru simplul motiv ca folosesc chestii mai ieftine altminteri la cat spal as da faliment.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da, este mai scump..eu nu spal chiar asa mult..
   Mie imi place parfumul, dar vreau sa fie cat mai fresh :)

   Ștergere
 2. Eu folosesc numai Ariel,dar in urma campaniei am citit pareri bune despre acest detergent.O sa-l am in vedere..:)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mama foloseste Ariel si mi-a zis ca Persil e cam la fel, asa ca s-ar putea sa-ti placa :)

   Ștergere
 3. Eu tot folosesc Ariel sau Lenor, o sa incerc si pe acesta... stiu ca o sa imi placa.
  Ira, Multumesc pentru cele impartasite cu noi x

  RăspundețiȘtergere

Share

 

kind of Ira.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review