luni, 19 mai 2014

Analiză de site - Danone

Astăzi avem pe blog ceva diferit. 

Compania Danone a relansat site-ul http://danone.ro/ și are nevoie de feedbackul bloggerilor. Astfel, împreună cu BlogalInitiative, au lansat o campanie pentru ca noi să ne spunem părerile. 

Nu pot spune că iaurturile Danone sunt preferatele mele, nu mă îndrept doar spre o anumită marcă atunci când cumpăr lactate, însă această postare nu este despre produse, ci despre site-ul care ni le face cunoscute.

Eu m-am ”jucat” putin pe site și iată ce pot spune despre el:
  1. Aspectul  mi se pare destul de fresh și prietenos și îmi place fundalul alb, cu textura de iaurt :) De asemenea, combinația cu albastru mă trimite cu gândul la Danone, așa cum sunt aproape toate ambalajele lor.
  2. Secțiunile din: ”Explorează în continuare Lumea Danone”, în special ”Calitatea Danone” și Sănătate din interior” mi se par utile pentru consumatori.
  3. Îmi place că prin intermediul site-ului am aflat lucruri pe care nu le știam despre Danone:
    • Faptul că permite accesul pentru a vedea "cum se face"
    • Se implica in campanii ecologice, de incurajare a sportului, de susținere a cercetării medicale impotriva cancerului
    • Interesantă povestea numelui.

În partea de sus (în div-ul ”row”) mi se pare că sunt multe containere care nu prea au legătură unele cu altele. Îmi place ca este dinamic, dar mi se pare putin obositor. 

Cred că și un joculeț pentru copii ar fi binevenit undeva pe site, pentru a-i atrage și pe cei mici în ”Lumea Danone”.

Voi ce părere aveți despre acest site? Ce informații vă doriți să găsiți atunci când accesați site-ul unei companii de lactate?

4 comments:

Share

 

kind of Ira.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review