duminică, 8 iunie 2014

BeautyBlogger Workshop

În urmă cu două săptămâni am participat la workshopul susţinut de BeautyBarometer, în care Ana şi-a propus să ajute bloggeriţele aflate la început de drum sau pe cele care au nevoie de un pic mai multe informaţii.

Eu până acum n-am avut şansa să vorbesc cu vreo bloggeriţă despre subiecte referitoare la ceea ce se întîmplă "în spatele" unui blog, despre munca depusă şi metode de promovare.

Şi cu astfel de întrebări în minte am pornit nerăbdătoare spre locul un avea să se desfăşoare workshopul. Ana m-a întâmpinat cu zâmbetul pe buze şi imediat după le-am cunoscut şi pe restul fetelor care au participat: Ioana, Cosmina, Dana, Monica, Ana şi gazda noastră, Gina.

Ana ne-a spus istoria blogului ei şi ne-a dat multe sfaturi despre cum să ne "creştem" şi noi blogul. Iar mai apoi a urmat sesiunea de întrebări, care a fost lungă şi sunt convinsă că ne-am fi dorit cu toate să avem mai multe în minte la momentul respectiv, pentru că Ana a fost tare generoasă cu răspunsurile :D
(aşa că dacă ajungeţi la următoarele workshopuri, be ready! notaţi-vă din timp întrebările să fiţi sigure că nu le veţi uita atunci).

Cu ce am plecat de acolo? 

 • cu încrederea că pot face mai mult cu/pentru blogul meu
 • cu motivaţie. Imediat după întâlnire am realizat ceva ce îmi doream de mult şi tot amânam: am schimbat imaginea blogului în ceva care să mă reprezinte mai bine
 • cu răspunsuri la întrebări esenţiale, cu know-how, cum ar spune englezii
 • cu un grup de prietene bloggeriţe :D
Eu recomand acest workshop pentru că sigur veţi avea multe de învăţat de la Ana (care, by the way, este şi un speaker foarte bun). Următoare sesiune se va ţine pe 21 iunie, dar mai multe informaţii puteţi găsi pe blogul BeautyBarometer aici.

4 comments:

 1. Interesant ceea ce ne spui! Ma tenteaza!
  Pe 21 nu as avea cum sa fu prezenta insa iau in calcul, in perspectiva! :)

  Multumesc pentru articol, Ira!
  Te pup cu drag!

  Ilda
  Lavender Thoughts

  RăspundețiȘtergere
 2. hehehe iata ce te-a facut sa faci schimbari :) Imi place mult schimbarile ce le-ai facut pe blog, doar eu o lenoasa si fara timp :) odata si poate very soon o sa imi schimb si imaginea si design-ul :)

  Te pup!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Daca ai nevoie de ajutor si folosesti blogger, you can ask me! Acum ca deja am trecut prin asta.. :))

   Ștergere

Share

 

kind of Ira.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review