miercuri, 3 septembrie 2014

Apă minerală Elmiplant Pure Moisture – hidratare şi îngrijire dintr-o pulverizare

Știm cu toate cât de importantă este hidratarea pentru a avea o piele frumoasă și sănătoasă.

Iar dacă nu știți, Elmiplant ține să ne reamintească asta aducând în atenția noastră un produs multifuncțional care a scop principal hidratarea!Este vorba despre Apa minerală Pure Moisture:

”Cu o compoziţie unică de săruri minerale şi oligo-elemente precum magneziu şi calciu, pure moisture ajută la creşterea nivelului de hidratare a pielii, în timp ce conferă prospeţime şi tonifiere. Atât magneziul, cât şi calciul, sunt buni absorbanţi, primul element având un uşor efect dezinfectant, în timp ce calciul prezintă un uşor efect antiinflamator. Produsul conține gaz propulsor natural, inert și non-inflamabil, ce nu afectează stratul de ozon. Revigorarea tenului este la o pulverizare distanţă.”

Eu am mai scris cândva despre cât de mult m-a ajutat hidratarea în problemele cu tenul. De când mi-am stabilit o rutină strictă de îngrijire, din care nu lipsește crema hidratantă, tenul meu este mult mai curat și chiar am renunțat complet la fondul de ten cu acoperire mare, nu mai am nevoie.

Niciodată nu m-am încumetat, însă, să încerc o apă minerală hidratantă, cred că mai mult din cauza prețului pe care nu îl vedeam justificat. Cu siguranță mi-ar fi plăcut să am una aproape după câteva ore de lenevit pe plajă sau în zilele caniculare, pentru a mă răcori puțin. Iar în cazul apei minerale Elmiplant, nici prețul nu mai e o problemă, costă 16 lei pentru 150 ml. Rezonabil, nu?

Chiar dacă vara tocmai a trecut, se pare că este utilă și pe timpul iernii. Producătorii o recomandă pentru extra-hidratare, fixarea machiajului sau îndepărtarea impurităților.

Este un produs testat dermatologic, fără parabeni, fără parafine, fără coloranţi


Voi ați folosit  apa minerată spray în ritualul vostru de îngrijire? Cum vi se pare?


6 comments:

 1. Fa-ma sa inteleg: se aplica mai exact... cand? Poate fi folosita si pe post de lotiune tonica? Pe mine asa m-ar tenta. :D

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Dana, eu nu prea folosesc lotiune tonica, deci nu prea stiu sa-ti raspund :))

   Ștergere
 2. Lotiunea tonica se foloseste dupa demachiere si inainte de aplicarea cremei hidratante. Hidratarea din interior prin lichide, crème hidratante dar si produse care sa mentina nivelul de hidratare.
  Eu as putea spune pas acestui produs. xo

  RăspundețiȘtergere
 3. Probabil dupa ce voi termina apa termala de la LRP voi apela la aceasta apa minerala. :)

  RăspundețiȘtergere

Share

 

kind of Ira.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review