joi, 18 septembrie 2014

Sunt blogger acreditat la Webstock 2014!

Săptămâna viitoare, mai exact vineri, pe 26 septembrie, va avea loc o nouă ediție Webstock. 

Mi-am dorit tare mult să particip, având în vedere că se oferă oportunitatea bloggerilor și persoanelor din agenții să întâlnească/reîntâlnească reprezentanți ai companiilor prezente la eveniment.  Am avut șansa de a fi acceptată în calitate de blogger acreditat și nici că puteam primi o veste mai bună!

Iată câteva detalii oficiale despre eveniment:

NETWORKING. Webstock este un bun prilej de a reîntâlni prieteni din industria comunicării și social media, de a face cunoștiință cu persoane pe care le cunoști doar din online, dar și de a bate palma cu diverse companii pe care vrei să le cunoști mai bine. Webstock este unul dintre acele evenimente la care faci schimb de cel puțin 40 de cărti de vizită de-a lungul zilei.

SUBIECTE. Timp de o zi, conferințele și cele trei micro-evenimente specializate aduc în prim plan cele mai actuale subiecte din indutrie. Pasionații de comunicare, de mobile, de blogging și social media vor asista la o serie de prezentări cu informații utile și se vor lăsa inspirați și motivați de către vorbitorii evenimentului.

TENDINȚELE.INDUSTRIEI. Unii dintre cei mai cunoscuți specialiști din domeniu vor aduce în prim plan tendințele care contează acum în comunicare și social media. Participanții vor afla care sunt oportunitățile momentului și cum să facă față provocărilor mai mult sau mai puțin neașteptate.

ÎNSCRIERI LA WEBSTOCK 2014

Modalitățile de participare la eveniment sunt numeroase și anul acesta. Webstock va reuni atât bloggeri interesați de social media, cât și bloggeri specializați pe diverse domenii și, în același timp, va oferi posibilitatea de participare creatorilor de aplicații și proiecte web & mobile. În același timp, Webstock rezervă un numar de locuri pentru oamenii din agenții și companii care doresc să interacționeze cu comunitatea online.
Pentru înscrieri accesați linkul www.2014.webstock.ro/solicita-invitatie.

De asemenea, puteți afla mai multe detalii accesând site-ul www.webstock.ro.4 comments:

 1. felicitari si bafta multa!
  http://claudiaschoice88.blogspot.ro/

  RăspundețiȘtergere
 2. Te felicit, draga mea Ira! Ma bucur mult pentru tine si iti doresc sa ai parte de o experienta frumoasa!

  Hugs!
  Ilda
  Lavender Thoughts

  RăspundețiȘtergere

Share

 

kind of Ira.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review