miercuri, 22 octombrie 2014

4 ani de OSHO

Postarea aceasta este puțin diferită față de ceea ce am scris de obicei, pentru că voi vorbi despre un restaurant, așadar în primul rând despre... mâncare!

Aseara am participat la aniversarea de 4 ani a restaurantului OSHO și tare mult mi-a plăcut, așa că vreau să împărtășesc cu voi experiența. În primul rând vreau să-i mulțumesc lui Anne (Lola's Box) pentru invitație.

Restaurantul se află pe strada Primăverii, foarte aproape de intersecția de la Aviatorilor. Am mai trecut de câteva ori pe acea stradă, însă niciodată nu m-am oprit să privesc atent localurile cochete aflate de-o parte și de alta a drumului.

Sursa foto
OSHO m-a suprins în primul rând prin eleganță, finețe și amabilitatea personalului. Aseară am avut parte de un bufet suedez și astfel am putut gusta câte puțin din toate preparatele.

Sursa foto


Sursa foto

 Cel mai mult mi-au plăcut burgerii și legumele la grătar, mi s-au părut speciale prin gust și consistență. Și salata Caesar a fost delicioasă!
Cea mai interesantă experiență am avut-o în momentul în care am văzut cum era gătită carnea de vită: rare, adică aproape crudă pe interior. Cu toate că am fost reticentă la început, mi-am spus că poate nu voi avea o altă ocazie mai bună pentru a o gusta, așa că mi-am luat inima-n dinți și am încercat-o! A fost mai bună decât credeam, deși încă nu știu dacă mi-aș comanda singură așa ceva când voi avea de ales dintre multe alte variante din meniu.Desertul a fost și el pe măsura celorlalte preparate: tiramisu și macarons, delicioase!
Mie, pe lângă mâncare, mi-a plăcut foarte mult atmosfera de la OSHO și chiar îl recomand pentru o seară mai..specială!


*Meniul poate fi consultat aici.

6 comments:

Share

 

kind of Ira.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review