miercuri, 15 octombrie 2014

Amintiri într-o husă pentru telefon

Revin la ceas de seară cu un review mai..inedit: o husă de telefon!

Nu știu voi cum sunteți, însă mie imi place ca orice lucru pe care îl port să mă reprezinte, să simt că este al meu. În general nu-mi cumpăr haine din mall, de la magazinele super-cunoscute, tocmai din teama de a nu vedea pe cineva pe stradă purtând același lucru. Pereții din camera mea sunt culorați și păstrez în jur doar obiecte care spun, ficare în felul său, câte o poveste: suveniruri din călătorii, poze făcute de mine, perne personalizate pentru canapea, lustră cu imagini din Londra, afișe din facultate...ba chiar și design-ul mobilei din bibliotecă a fost desenat de mine.Atunci când am avut ocazia să am și o..husă de telefon unică, am zis, de ce nu?

Și iată că cei de la PhotoFancy (www.photofancy.rone vin în ajutor cu mii de modele și idei pentru huse personalizate. M-am jucat puțin pe site și tare mi-a plăcut! Am găsit imediat categoria ”huse smartphone”, am ales modelul telefonului meu și tipul de husă și am intrat în pagina pentru personalizare. Am avut la dispoziție o mulțime de template-uri și modele de fundal, iar eu am ales unul cu tema ”călătorii”.  Am avut chiar posibilitatea să inserez trei poze, așa că m-am decis (cu greu!) asupra a trei locuri care mi-au plăcut mult: o imagine surprinsă în Sidi Bou Said, una din Veneția și un peisaj impesionant din Thassos. Rezultatul final mi-a fost pe plac, așa că am plasat comanda și am așteptat cu nerăbdare produsul.

Ca să nu vă mai țin în suspans, iată ce a ieșit:Partea din față a husei (cea cu poză) este realizată dintr-un material textil destul de gros, iar imaginea este imprimată frumos. Am folosit-o deja de o săptămână (eu țin telefonul în buzunar), iar până acum nu s-a deteriorat deloc, nu s-a ”tocit” și culorile sunt la fel ca la început. În interiorul clapetei, se găsesc trei buzunărașe în care îmi place să țin cartela de metrou și câteva cărți de vizită. Materialul este moale și nu afectează în niciun fel ecranul.Partea din spate este făcută dintr-o imitație de piele neagră, pe care este prinsă o carcasă din plastic, tot neagră (practic cea în care se pune telefonul). În lateral și pe sistemul de închidere, materialul folosit este același cu cel din interiorul clapetei: textil, negru, parcă puțin catifelat. Se închide cu ajutorul unui magnet.
Eu sunt foarte mulțumită de husa mea și trebuie să recunosc, a atras multe complimente. Îmi place tema aleasă și faptul că mă reprezintă. 

Prețurile de pe site diferă în funcție de tipul de husă și complexitatea modelului ales. A mea costă în jur de 60 lei. Având în vedere că cele din silicon se vând cam cu 25-35 lei, mie chiar mi se pare un preț bun pentru un produs unic.

Ce părere aveți de modelul creat de mine? V-ar plăcea un astfel de accesoriu pentru telefon?

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Share

 

kind of Ira.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review