joi, 23 octombrie 2014

Machiaj complet cu mai puțin de 100 lei

Mare nebunie zilele astea în blogosfera de beauty cu provocarea lansată de Dara, așa că nu puteam să nu particip și eu, mai ales că mi se pare tare interesantă.

Nu mi-a fost chiar greu să aleg, pentru că folosesc destul de multe produse bugdet friendly pentru machiajul de zi cu zi. Iată propunerile mele:

1. BB Cream. Cel de la Nivea îmi place că are acoperire destul de mare pentru un astfel de produs și poate fi folosit cu succes pe post de fond de ten. 20 lei2. Pudră. Eu am tenul mixt, așa că este un pas peste care nu pot să trec. Am de ceva vreme una de la Golden Rose care mi se pare destul de bună pentru prețul ei și o recomand în cazul în care nu vreți să alocați prea mulți bani pe o pudră. 12 lei


3. Blush. Mie îmi plac mult blush-urile de la Essence și sunt singurele pe care am reușit să le și termin până acum. Înainte să apară la noi îmi luam de fiecare dată câte unul atunci când mergeam în vacanțe. 14 lei


4. Eyeliner. Aici am ales două: unul cariocă, pentru a trasa linia pe pleoapa superioară și unul creion, pentru a contura ochiul. Cel cariocă, tot de la Essence, pentru că se aplică ușor și e rezistent. Cel creion, este ADA și l-am ales pentru că este foarte ieftin și pigmentat. Essence - 14 lei ; ADA - 1.5 lei.


5. Mascara. Aici mi-a fost destul de greu să aleg una mai ieftină, pentru că cele pe care le iubesc eu costă mai mult de 60 lei și nu-mi mai rămâneau bani pentru prea multe. Totuși, cea de la Yves Rocher, mascara beauté, este bunicică și costă 15 lei în unele cataloage.


6. Balsam & ruj. Pentru că machiajul ochilor este destul de simplu, și pentru că mai aveam bani, am decis să adaug un ruj. Cele de la Farmasi, True Color, mi se par extrem de bune pentru prețul lor. Sunt pigmentate, destul de cremoase și rezistente. 10 leiEu nu pot aplica niciun ruj fără ca înainte să hidratez buzele cu puțin balsam. Iar pentru că rujul ales este unul destul de puternic, de data aceasta am folosit balsamul în combinație cu rujul și pentru a mai estompa puțin culoarea. Momentan îmi place la nebunie Sierra Bees, de pe Iherb. 2-3 leiIată și rezultatul final:În total, machiajul acesta este realizat cu produse ce au o valoare totată de 86 de lei. Dacă aș mai fi avut puțin peste 100 lei, probabil aș mai fi adăugat un bronzer sau un corector, în funcție de nevoi.

Cum vi se pare acest machiaj? Voi ce v-ați cumpăra dacă ați avea doar 100 lei?

5 comments:

  1. Ce rezultat frumos! Esti o draguta! :)
    Iar tu ai avut cel mai mic buget! bravo :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Stii vreo alternatica pentru pudra compacta? Eu una am observat ca nu prea ma impac cu ele si tocmai ma pregateam sa caut una translucida dar sa nu fie foarte scumpa :D Ai vreo sugestie? Multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere

Share

 

kind of Ira.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review