vineri, 3 octombrie 2014

Noutăți de la Elmiplant: crema Skin Defence, contra petelor pigmentareAstăzi revin din nou cu noutăți, de data aceasta de la Elmiplant: crema Skin Defence, contra petelor pigmentare.


Hiperpigmetarea este una din problemele des întâlnite ale tenului și se manifestă prin pete cu aspect maroniu care sunt cauzate, în primul rând, din cauza expunerii la soare fără protecție. Mai pot apărea și odată cu vârsta, sau după sarcină.

Pentru a recăpăta aspuectul sănătos al tenului este nevoie de tratament special pentru aceste problema, de aceea Elmiplant a lansat Skin Defence, crema contra petelor pigmentare.


Cum acţionează:

Crema este îmbogăţită cu extract de lemn dulce 100% natural, ce acţionează asupra pielii uniformizând culoarea naturală a acesteia şi reducând petele pigmentare. Complexul ACTIWHITE® inhibă formarea melaninei, permiţând reducerea semnificativă a pigmentării pielii.

Efectul antirid

Acţiunea dăunătoare a factorilor de mediu şi încetinirea procesului de regenerare a pielii duc la pierderea elasticităţii şi fermităţii pielii. Pro-Elaskin este un complex antirid de origine marină ce activează sinteza de colagen şi elastină. Rezultatul este îmbunătăţirea hidratării, fermităţii şi elasticităţii pielii. Stimulând regenerarea celulară, este asigurată şi acţiunea antirid, cu ajutorul produsului Skin Defence. În plus, textura non-grasă transformă crema într-o perfectă bază pentru machiaj.


Produsul nu conține parabeni, parafine sau coloranți. Este disponibil în farmacii şi în reţeaua DM la preţul recomandat de 21 lei/ 50ml.


2 comments:

Share

 

kind of Ira.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review