duminică, 12 octombrie 2014

Povestea unei ştampile

Irina are 13 ani. Părinții ei dețin o afacere personală, așa că s-a obișnuit ca prin casă să existe fel și fel de acte, hârtii și documente oficiale, iar toate aveau ceva în comun: ştampila. Într-o zi i-a venit o idee: vrea și ea propria ștampilă. Tocmai văzuse că mama ei comandase una nouă, care avea pe o parte numele companiei, iar pe cealaltă..o poză cu ea.
Păi dacă sunt așa frumoase, de ce să nu aibă și ea una? Ar fi o jucărie tare ineteresantă.

Păriții au fost de acord și au rugat-o să-și aleagă două poze și un mesaj. Cum Irina era fascinată de călătorii și de pozele la care se uita ore-n șir pe Pinterest, n-a fost chiar așa greu să aleagă: o poză cu Taj Mahalul din India, iar o alta cu o plajă turcoaz din Hawaii. Ca text s-a decis asupra unuia care îi rămăsese în minte, văzut pe Facebook: ”I want to travel the world”.

Mare bucurie a mai fost atunci când Irina și-a primit ștampila. Și-a însemnat toate cărțile și caietele, plus oracolele colegelor de școală. Ba chiar și penarul sau ghiozdanul. Când se chinuia să scrie câte o temă la Limba Română, privirea îi cădea întotdeauna pe imaginea cu plaja din Hawaii, iar după cîteva minute de concentrare, îi apăreau și ideile pentru compunere!

Anii au trecut, iar afacerea familiei nu a mai fost așa prosperă. Călătoriile s-au rărit, până n-au mai existat deloc. La finalul facultății, a prins un post bun într-o companie multinațională și a decis că ar fi vremea să se mute împreună cu prietenul ei.
Au început amândoi să strângă bani pentru a-și clădi o viață împreună..casă, mașină și ce mai e nevoie. Lucra mult, uneori până la epuizar. Într-una din seri, însă, el o aștepa acasă cu valiza făcută. A anunțat-o că placă, că nu e fericit cu viața pe care o are și că nu are rost să-l caute. 

Îndurerată și cu inima frântă, Irina s-a reîntors în casa părinților săi. Încercând să facă puțin spațiu în vechea ei cameră, a dat peste o cutie plină cu lucrușoare vechi, de suflet, din copilărie. A găsit oracole, bilețele de la colegi, poze și...ștampila!
A realizat atunci că și-a neglijat visurile și că dorința de aventură e încă vie! Cu o parte din banii strânși pentru mașină și-a luat inima în dinți și a rezervat bilete către..India! 

Iată ce poate face o ștampilă personalizată așa cum trebuie! Iar Colop îţi vine în ajutor cu o mulţime de posibilităţi de personalizare a ştampilei.Printer G7 este noua generaţie de ştampile dreptunghiulare, cu design unic, modern şi numeroase îmbunătăţiri şi inovaţii tehnice. Principala caracterististică a noului printer îl reprezintă fereastra XXL ce deschide oportunitatea personalizării fără limite a ştampilei. Aceasta se pliază pe nevoile consumatorilor şi se transformă, prin intermediul creaţiilor lor, într-un obiect familiar şi de nelipsit oriunde s-ar afla.

"COLOP a creat şi noi instrumente interesante care permit obținerea unui design unic și profesional pentru ImageCardTM, atât pentru partea din față cât și pentru cea din spate, simplu și ușor."
Eu m-am jucat puţin cu ImageCard şi iată ce a ieşit:Ce spuneţi, v-ar plăcea o ştampilă personalizată?  Cât de important vi se pare acest aspect  pentru afacerea voastră?


*Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2014


8 comments:

 1. Nu stiam despre Colop, acum aud pentru prima data datorita tie! Nu am o afacere proprie dar... never say never! Good to know! :)

  Te pup, Ira!
  Ilda
  Lavender Thoughts

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cand vei avea afacere, stii ce fel de stampila sa alegi :))
   Te pup, Ilda!

   Ștergere
 2. Draguta povestea!:)
  Succes la competitie!
  Si sa raspund la intrebare: cea mai importanta este STAMPILA intr-o afacere...nu o ai...nu semnezi acte, nu te baga in seama la ANAF..etc ;))

  RăspundețiȘtergere
 3. eu am la birou stampila clasica de la ei. dar poate ca mi-o schimb cu una mai vesela :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Eu nu folosesc stampila la birou, dar daca as avea, cu siguranta ar fi una colorata :))

   Ștergere
 4. Eu aveam multe de semnat candva si aveam o stampila cu semnatura mea...da, mi-ar fi placut sa fie roz :).

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Acum mi te imaginez in costumatia pe care mi-ai descris-o la postarea despre Vama..cu stampila roz in mana :))

   Ștergere

Share

 

kind of Ira.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review