vineri, 31 octombrie 2014

Travel Boutique by Perfect Tour

Marți seară am avut ocazia să particip la primul meu eveniment din domeniul ”travel”. Știți deja cât de mult îmi place să călătoresc, așa că acest subiect este unul special pentru mine.

sursaAm ajuns aproape înghețată la numărul 100, de pe Calea Victoriei, însă primirea și ambientul m-au încăzit instant! Un loc elegant, dar plin de poveste, așa aș descrie eu Travel Boutique. Intri parcă într-o altă lume, iar sloganul În jurul lumii în 30’ se potrivește de minune!

Canapele călduroase, birourile în formă de valize, hărțile de pe pereți, ornamentele cu avioane și steluțe de mare, te trimit, într-adevăr, să faci înconjurul lumii! Într-un colț visezi că ești pe o plajă în Thailanda, în altul că explorezi minunățiile naturii într-un safari. Sau te simți ca un copil când îl vezi pe Mickey Mouse uitându-se la tine, vesel să i te alături într-o escapadă la Disneyland!

sursa

Iată și o descriere oficială a acestui loc magic:

Cu o atmosferă nobilă, elevată, și un design itinerant, ce alimentează visele de călatorie încă de la intrare, concept store-ul nu are nicio legatură cu o agenție de turism obișnuită. 
Clienții se pot relaxa și inspira într-una dintre cele patru zone tematice (Disney, Croaziere, Circuite Explore și Exotice) și pot găsi orice caută sau visează în materie de călătorii, dar sub o formă marcată de profesionalism și reinterpretată în detaliu, în cel mai pur stil Perfect Tour. 

sursa


Ce mi-a plăcut la Travel Boutique, pe lângă decorul excepțional?


  • experiența și căldura angajaților. Ei sunt primii care testează hotelurile și locurile pe care le promovează, așa că pot veni cu sfaturi utile, exact de la sursă. Am stat de vorbă cu persoane care au fost în Paris, la Disneyland, sau în Goa (India). Adică de toate, pentru toți
  • tehnologia de care dispun. Prezentările se fac pe tablete, utilizând un soft special. Astfel, pot oferi clienților mai multe informații și mai multe imagini decât ar putea conține o broșură
  • atmosfera. Așa cum spun și ei, vacanța trebuie să înceapă din momentul în care pășim  în interiorul agenției, nu atunci când ne urcăm în avion/tren/autocar. De aceea, atmosfera sumbră a spațiilor pline de dosare a fost înlocuită de culori și voie bună
  • clienții se pot bucura de o cafea sau de un ceai cald în timp ce își aleg destinația favorită, iar programul se încheie la ora 22, așa că și cei mai ocupați oameni pot ajunge acolo


Evenimentul de inaugurare a fost unul pe măsură! Am primit informații despre Perfect Tour, o agenție de încredere cu o vechime de 10 ani pe piața românească, am vorbit cu consultanții despre locurile ce trebuie neapărat vizitate și despre experiențele lor, am răsfoit broșuri, ne-am uitat la poze și..am visat! La locuri frumoase, la vacanță...Dacă sunteți în căutarea unei călătorii speciale și vreți să faceți din aceasta o experiență de neuitat, ar fi bine să le faceți o vizită!

4 comments:

Share

 

kind of Ira.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review