joi, 27 noiembrie 2014

AVON Inspiration Challenge

Au trecut aproximativ două săptămâni de când a avut loc evenimentul Avon Inspiration Challenge, însă nu puteam să nu scriu şi pe blog despre el. A fost primul vernisaj la care am participat în calitate de blogger şi am vrut să împărtăşesc cu voi experienţa.

Expoziţia Inspiration Challenge a avut în prim plan 10 parfumuri Avon, care i-au inspirat pe artişti să surprindă diferite ipostaze ale femeii, cu stări şi emoţii contradictorii. Am admirat lucrările lor, am citit cuvintele din spatele fiecărui parfum şi am încercat să asociez fiecare stare cu mirosul lor.Spaţiul a fost mic, însă foarte frumos aranjat. Parfumurile selectate  au fost Luck, Today Tomorrow Always, Femme, Parisian Chic, Instinct, Outspoken Intense by Fergie, Elite Gentleman, Exploration, Christian Lacroix Ambre și Premiere Luxe Gold Blush.

Gata cu vorba, vă las cu poze, să vedeţi frumoasele decoruri!


AVON Femme, preferatul meu

“Inspiration Challenge a devenit, în mai puțin de doi ani, un proiect de referință marca AVON. Lucrul  cu care ne mândrim cel mai mult și care aduce magia în Inspiration Challenge este implicarea unor oameni talentați, pe care îi admirăm și care ne-au surprins prin maniera unică în care au înțeles acest proiect. Pentru că AVON are în portofoliu 200 de parfumuri, povestea Inspiration Challenge nu se oprește nicidecum aici. 2015 va aduce o nouă provocare parfumată”, a declarat Denisa Mihai, PR & Advertising Manager AVON România și Moldova. 

În cea de-a doua postare despre parfumurile mele am vorbit şi despre cele pe care le am de la Avon. Pe atunci încă nu descoperisem Femme, care între timp a devenit preferatul meu, din întreaga lor colecţie.

Voi folosiţi parfumuri Avon? Care e preferatul vostru?

4 comments:

 1. Premiere Luxe e ultimul care l-am avut de la Avon si mi-a placut.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. L-am mirosit doar in catalog si mi s-a parut interesant :)

   Ștergere
 2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 3. am incercat cateva de aici.. dar cel mai mult m-a atras : Christian Lacroix Ambre...pe cel rosu l-ai incercat? chiar sunt curioasa.. cat de mult difera cele doua.. si care-ti place cel mai mult <3

  RăspundețiȘtergere

Share

 

kind of Ira.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review