vineri, 28 noiembrie 2014

De ziua României avem Pașaport Gerovital

Pe lângă nebunia asta cu Black Friday, mai sunt câteva companii care se gândesc la sărbătorile noastre şi vin cu oferte speciale cu aceste ocazii.

Una dintre ele esre Farmec, care de 1 decembrie se gândeşte la românii din ţară şi la cei de peste hotare. Cu ajutorul campaniei "Pașaport Gerovital", românii pot fi acum mai aproape de compatrioții din afara țării și de simbolurile României.

În perioada 1-3 decembrie, putem face cadou rudelor sau prietenilor din străinătate produse 100% românești, beneficiind de transport gratuit, atât pentru comenzile efectuate din România, cât și pentru cele externe.

Farmec a pregătit cu această ocazie produse în ediție limitată, casete cadou, dar și cele mai recent lansate game: Gerovital Perfect Look și Gerovital H3 Derma+.

Pentru a surprinde persoane dragi cu un cadou românesc trebuie să intraţi aici. Transportul gratuit este disponibil în România, Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Croația, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxembrug, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia și Suedia.

Pe final, vă transmit şi o urare de la Farmec: "La mulți ani românilor de pretutindeni!"

6 comments:

Share

 

kind of Ira.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review