luni, 12 ianuarie 2015

2015 va fi..GLAM!

Recunosc, nu am fost niciodată adepta machiajului puternic, însă Max Factor m-a pus puţin pe gânduri şi m-a inspirat pentru noul an. Dar să vă povestesc despre ce este vorba:

In 2015 se împliesc 80 de ani de când Max Factor Jr. îşi deschidea primul studio de make-up la Hollywood, iar cea mai importantă transformare a sa a fost cea a Normei Jane, viitoare Marilyn Monroe! Da, chiar ea!

Astfel s-a creat o nouă imagine a femeii, ce urma să fie cunoscută şi apreciată în întreaga lume, chiar şi 80 ani mai târziu: buze roşii, păr blond şi ochi frumos conturaţi în negru.În luna ianuarie 2015 Marilyn Monroe a devenit global glamor ambassador pentru Max Factor. Celebra companie de cosmetice îşi propune să inspire toate femeile să-şi dorească să se transforme, să se reinventeze astfel încât să-şi descopere propriul stil şi propria versiune de..glam.


Astfel, în urmă cu câteva zile a fost lansat proiectul #GlamJan, prin care Max Factor ne provoacă să fim glam încă de la începutul anului, pentru că nu trebuie să strălucim doar în perioda sărbătorilor!

Ce trebuie să faceţi? Să postaţi pe pagina de Facebook Max Factor Ro un colaj before after, cea mai semnificativă transformare urmând a fi premiată!

Bineînţeles că mie mi-a făcut cu ochiul acest proiect aşa că am ieşit puţin din zona în care mă simt bine şi am realizat un machiaj mai puternic, atracţia principală fiind rujul roşu (că doar aşa ne-a învăţat Marilyn, nu?). Recunosc, mi-a plăcut enorm de mult, iar feedback-ul pozitiv primit m-a impresionat!6 comments:

  1. Un machiaj finut si elegant,esti cu adevarat: Glam 💎Bafta Ira!💋💋💋

    RăspundețiȘtergere
  2. Ești foarte frumoasă, cu și fără machiaj! :X

    RăspundețiȘtergere
  3. Te ador iubita mea, mai am jumatate de ora si intru in ziua de miercuri... Sa stii ca imi sunt tare dragi aceste fotografii. Te pup! Liuba x

    RăspundețiȘtergere

Share

 

kind of Ira.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review