luni, 19 ianuarie 2015

Beauty Swap by Beauty Barometer

Săptămâna trecută a început cum nu se putea mai bine! Luni seara a avut loc evenimentul Beauty Swap by Beauty Barometer: Ana Maria a reinventat "joaca" din copilărie, aşa că ne-am întâlnit toate să facem schimb de..cosmetice!
A fost o întâlnire în care bloggeriţele de beauty au făcut schimburi de cutiuţe colorate şi frumos parfumate, presărată cu multe suprize din partea invitaţilor şi sponsorilor.

Am vorbit despre cosmetice, am aflat de la Adina Halas cum prepară cremele numai din ingrediente naturale, benefice pielii, am primit informaţii despre despre produsele Vectem şi am privit-o pe Dana în acţiunea, pentru  că a avut un colţişor doar al ei, destinat machiajului (de unde fetele plecau tare încântate!). De asemenea, le-am avut alături şi pe Pavlina și Gabriela de la Pick&Dazzle şi am aflat mai multe despre cutia cu produse surpriză! Am cunoscut-o şi pe Simona, reprezentantă Cosmetic Plant, lucru care m-a bucurat, având în vedere că folosesc de ceva vreme cu drag produsele acestui brand.Pe Gina de la  Academia Startline o cunoscusem înainte și mi-a plăcut mult discursul ei. Chiar m-a făcut să mă gândesc mai serios la ideea de a urma cursurile unei școli de machiaj (pentru mine, ca hobby, nu mă văd făcând asta la nivel profesionist).

Eu sunt mai uitucă de fel aşa că..ce credeţi? Când am plecat dimineaţa de acasă (la eveniment m-am dus direct după serviciu) am uitat fix ce era mai important: punguţa cu produse! Însă m-am simţit bine în compania fetelor, am stat de vorbă şi am aflat o mulţime de lucruri noi.La final, aşa cum ne-a obişnuit Ana Maria, n-am plecat acasă cu mâna goală (ba din contră!), aşa că ţin să le mulţumesc sponsorilor care au fost tare darnici: Max Factor, Flormar, Vectem, Cosmetic Plant, Oriflame, Farmec şi Magnifique Skin.
Nu pot spune decât că îmi doresc să repetăm experienţa şi promit ca data viitoare să nu mai fiu aşa de..uitucă!
1 comments:

Share

 

kind of Ira.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review