vineri, 13 februarie 2015

C&A vestește primăvara!

C&A este brand-ul de la care îmi cumpăr cel mai des haine. Cel mai mult îmi place că în magazinele lor găsesc și modele clasice, nu doar ce se poartă la un moment dat (nu sunt genul de persoană care să țină pasul cu moda, port ce îmi stă bine și tind să cred că mi-am creat un oarecare stil al meu). Aici vin mereu pentru pantaloni (jeans) pentru că au modele simple, într-o singură culoare. În plus, majoritatea modelelor se găsesc în mai multe variante de lungimi (short, normal și long).

După o așa introducere, cred că vă puteți imagina că am fost tare încântată când am primit invitația de a vedea noua colecție de primăvară C&A.

Lansarea a avut loc într-un apartament cochet și tare frumos decorat, unde hainele erau aranjate frumos pe rafturi și stative. Asta a făcut ca atmosfera să fie cozy și prietenoasă.”Amenajată precum un spațiu plin de viață, locuit de către o clientă C&A, stiliști , blogeri și specialiști din industrie au putut descoperi direct din șifonierele ei, pe acorduri de pian, propunerile brandului pentru noul sezon. Acest setup a avut menirea de a sublinia încă o dată crezul C&A – acela că trebuie sărbătorit obișnuitul cotidian pentru a putea fi transformat în extraordinar.”
Iată conceptele care mi-au plăcut cel mai mult din noua colecție, frumos descrise de reprezentanții C&A:

All aboard – inspirată de albastrul cerului de vară, dar și de bleumarinul mării, această temă stilistică surpinde denimul - cel mai bun prieten al femeii - combinat cu tricouri imprimate și jachete de culoare roșu aprins, în ținute relaxate care pot evidenția și cea mai mică urmă de bronz. Este unul dintre cele mai în vogă trenduri ale sezonului.Blossoming – colecția C&A Primăvară 2015 aduce o sumedenie de imprimeuri florale cu care femeia se poate asorta peisajului colorat al verii. Ținutele feminine create de o rochie maxi și sandale cu aplicații,sau cele dintr-o rochie scurtă din dantelă spartă sunt perfecte pentru a scoate în evidență primele tonuri de bronz. O jachetă în nuanțe pastel și o pereche de slip on, creează un look jucăuș și foarte comod.
The Getaway – este tema care te va ajuta să-ți pregătești bagajele pentru o escapadă de weekend sau pentru o vacanță la plajă. Piesele văratice pot fi combinate între ele, pentru a crea ținute potrivite atât unei plimbări pe faleză cât și unei petreceri.
New Cool – această propunere stilistică are tot ce ai nevoie pentru a evindenția latura rebelă a personalității unei femei: jachete biker, topuri statement, jeans skinny cu aspect decolorat și accesorii precum rucsacii din piele ecologică, pantofii slip on și bijuteriile bold.


Ce părere aveți despre propunerile C&A pentru primăvara pe care o așteptăm cu nerăbdare?
Voi vă cumpărați haine de la C&A?

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Share

 

kind of Ira.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review