luni, 23 februarie 2015

Cum a fost la #kleo4yearblogiversary

Sunt convinsă că ați auzit, încă de prin ianuarie, de petrecerea organizată de Kleo cu ocazia împlinirii a 4 ani de blog.
Pe Kleo am cunscut-o la evenimentul Beauty Swap și mi-a plăcut tare mult că este exact la fel ca în filmulețele de pe youtube: veselă, vorbăreață și tare prietenoasă. Am fost fericită să aflu că sunt pe lista celor 20 de fete care urmau să vină la party.

Evenimentul a avut loc în Otopeni, la Krystal Cafe, un local drăguț, numai bun pentru a găzdui atâtea fete pasionate de beauty (tablourile cu Marilyn Monroe și canapelele moi parcă pe noi ne așteptau acolo).

Cel mult m-am bucurat că pe lista invitatelor au fost și câteva cititoare, astfel având ocazia să le cunosc și eu pe Alexandra și Monica și să o revăd pe Gabriela. Totodată, am mai cunoscut și câteva bloggerițe dragi și m-am întâlnit cu câteva fete pe care deja le pot numi prietene.


A fost o seară relaxată, am stat la povești despre cosmetice, beauty și alte minunății, în timp ce am savurat o ciocolată caldă cu cocos Surpriza serii a venit de la Capra Nera, al cărei CEO ș-ai făcut apariția în toiul petrecerii. Mi-au plăcut atât felul  în care s-a integrat printre atâtea fete curioase, cât și informațiile pe care ni le-a oferit, atât despre companie și produsele sale, cât și despre îngrijire, în general.A urmat momentul în care fiecare dintre noi trebuia să prezinte trei produse preferate, și, recunosc, mi-a plăcut mult ideea lui Kleo. Din păcate, însă, a fost acel moment în care a trebuit să părăsesc petrecerea, întrucât la 5 dimineața aveam trezirea pentru a pleca în ”escaladarea” unui nou munte și trebuia să fiu cât de cât în formă. Îmi pare tare rău că n-am apucat să văd care sunt produsele preferate ale fetelor, cred că aș fi avut multe de învățat!

Cadouri au fost din plin, din nou am ajuns acasă încărcată cu bunătăți de la Farmec, L Occitane, Capra Nera, Triodeluxe, Anian, Farmasi, Flormar, Melkior, Max Factor, Cupio, AndraCosmetics, Luxury Perfumes, El Divino, B.U., Oriflame.Cum pot altfel încheia, decât urându-i La Muți Ani lui Kleo! Atât pentru blog, să crească și mai mare, și mai frumos, cât și pentru frumoasa vârstă împlinită în februarie!

2 comments:

 1. Ahhh ce frumoasa intalnirea asta a voastra si voi totate sunteti atat de frumoase in aceste fotografii. Tu ai ales sa fii girlish, girlish :) Superb localul este - se combina bine cu voi - frumoasele :) Pupici, draga mea Ira! Liuba x

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Daa, numai fete frumoase la intalnirea asta! A fost foarte frumos!
   Pupicei!

   Ștergere

Share

 

kind of Ira.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review