sâmbătă, 21 februarie 2015

Experienta mea la O Way Organic Beauty Center&SPA

Am vrut să încep 2015 în forță și cum nevoia de o schimbare se făcea resimțită de mult timp, pe la jumătatea lunii ianurie am pășit pragul centrului Global Wellness System.

Aveam programare pentru tuns și aplicarea unei măști tramanet, în funcție de tipul de păr și scalp (ce urmau să fie diagnosticate în prealabil).

Pentru că mai aveam puțin de așteptat, cei de acolo au fost foarte drăguți și mi-au oferit informații depre întregul centru și tipurile de tratamente și terapii pe care le oferă. Totul este inovator și sunt concepte nou apărute pe piața din România. Trebuie să recunosc, pentru mine totul suna puțin SF, însă m-au făcut tare curioasă: Matrix Drops, Chakradisc, Huminiqum, Magneto- Electro- Acupunctură Terapie, Safe Laser.
La O-WAY Organic Beauty Center sunt promovate frumusețea și sănătatea deopotrivă, având ca deviză Eco–Etic – Organic –Head Spa. Brandul O-Way este reprezentat de produse organice profesionale pentru saloane, o linie completă pentru curățare și tratament, inclusiv vopsea organică fără amoniac, care restructurează și reprezintă un tratament veritabil al părului, care se ridica la nivelul exigentelor oricărui tip de păr.

După ce am aflat despre conceptul salonului, am avut plăcerea să-l cunosc pe Paul Bălăneanu, hair-stylist-ul O-WAY Organic Beauty Center. Cu ajutorul unui aparat special, mi-a diagnosticat tipul de scalp: gras și, pe unele porțiuni, sensibil.


Paul și-a dat seama imediat că am probleme cu căderea părului și mi-a spus că una din principalele cauze este scalpul gras, sebumul ajungând, în timp, să ”sugrume” rădăcina firului de păr. Mi-a reocmand două tipuri de tratament, pentru cele două tipuri de probleme prezente. Astfel, a aplicat câte o mască pe fiecare porțiune. Măștile au fost preparate pe loc, ambele fiind pe bază de plante micronizate, crescute biodinamic (adică măcinate extrem de fin și crescute în condiții naturale, fără intervenția omului - acesta intervine doar în momentul culesului).


Am stat 15 minute cu masca pe păr, timp în care chiar am simțit că acționează. Apoi am trecut la spălat și Paul mi-a mai dezvăluit câteva trucuri: părul gras se spală ușor, fără a agresa scalpul. Acesta este și motivul pentru care nu am primit masajul care de obicei este inclus în momentul spălării. De asemenea, a folosit apă aproape rece, truc despre care citisem și eu înainte, dar nu i-am dat prea mare importanță.

Trebuie să recunosc, nu mi-am mai simțit de mult părul atât de curat! A fost o senzație incredibilă și..mai vreau!A urmat apoi tunsul și i-am spus că una din dorințele mele este să-mi las părul să crească, însă dacă e musai, poate să taie cât e nevoie. Astfel, a ales o tunsoare în scări, cu breton într-o parte. Nu mi-a luat mult din lungime și am fost încântată de rezultatul final.În ceea ce privește tunsoarea, efectele s-au văzut abia după și chiar am fost surprinsă: părul se așază extrem de frumos după spălare și de atunci am folosit placa doar de trei ori (și asta pentru că am adormit cu părul ud)! Pentru mine este un mare avantaj, am scutit timp prețios cu aranjarea părului și îi mulțumesc lui Paul pentru asta.În privința îngrășării părului, n-am văzut efecte notabile, dar asta pentru că, pentru a trata această problemă, sunt necesare mai multe ședințe de tratament (cel puțin, așa mi-au sugerat cei de la salon). Totuși, după vizita la salon, părul nu mi-a mai căzut atât de tare ca înainte (am și reînceput să iau suplimentele de care vă vorbeam aici).Un lucru e sigur, pe mine m-au câștigat de clientă și cu siguranță voi reveni la O-WAY Organic Beauty Center. 


3 comments:

 1. Ce scumpa esti. Vreau si pe mine sa ma tunda asa frumos :) Norocoasooo, te pup!

  RăspundețiȘtergere
 2. Cele mai bune produse ever.
  Le-am incercat si eu in Salonul Studio 44, Mihai Despina a fost Hairstylist-ul meu. Am trecut de la roscat la blond cu decapaj organic de la OWAY si pot spune ca parul meu arata mult mai sanatos dupa decapaj. Iar samponul miroase demential.
  Foarte frumos articolul tau.
  Te invit sa vizitezi blog-ul meu am scris si eu un articol depre aceste produse .
  http://www.comanmihaela.com/category/beauty/

  RăspundețiȘtergere

Share

 

kind of Ira.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review