joi, 12 februarie 2015

Experiențe memorabile de Valentine’s Day cu Floria

Eu v-am mai spus, nu voi sărbători Valentine s Day, însă sunt convinsă că mulți/multe dintre voi abia așteaptă să petreacă această zi în compania persoanei iubite.

Pentru a vă ajuta să faceți totul ”ca la carte” și pentru că mi-a plăcut ceea ce Floria și-a propus pentru această zi, aș vrea să vă transmit și vouă ideea lor.

Felul în care se dăruiesc florile la o ocazie precum specială poate schimba modul în care acestea sunt percepute. Florile trebuie să ajungă la destinatară într-un mod sau moment neașteptat.

Pe 13 si 14 februarie, curierii Floria livrează buchete de flori până la miezul nopții, pentru ca îndrăgostiții care își doresc să înceapă sau să încheie ziua oferindu-și flori să poată face acest lucru, păstrand surpriza

Anul acesta Ziua Indragostitilor este sambata, ceea ce nu este ideal pentru barbatii care lasa pregatitirile in ultimul moment. Este posibil sa nu-si mai poata surprinde iubita. Sfatuim barbatii sa ofere flori prin curier, pentru ca iubitele lor vor fi cu atat mai entuziasmate, cu cat nu se asteapta si surpriza este totala. Unul dintre cele mai spectaculoase moduri de a oferi florile de Ziua Indragostitilor este si conceptul nostru Cucereste-o, printre cele mai apreciate declaratii de dragoste din perioada aceasta” spune Marina Matei E-Commerce Manager Floria.ro.


Cucerește-o în trei pași

Conceptul Cucerește-o implica dragoste, suspans și multe flori. Cucerirea are loc în trei pași: mai întai, destinatara primește un trandafir. Dupa 11 minute, curierul Floria o surprinde cu un buchet de 11 trandafiri roșii. După alte 101 minute, de la primirea celui de-al doilea buchet, curierul Floria vine din nou, cu un buchet magnific de 101 trandafiri.Așa-i că v-ar plăcea? Sper că nu am stricat surpiza pusă la cale de cineva chiar pentru voi!

1 comments:

Share

 

kind of Ira.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review