miercuri, 18 februarie 2015

Hai la Cosmobeauty!

Cel mai important târg de beauty din România, Cosmobeauty, ajuns la cea de-a  șasea ediție, se desfășoară anul acesta, în perioada 13-15 martie, pentru prima oară la Sala Polivalenta din București.

Cosmobeauty reunește aspecte de maxim interes: estetica aplicată (cosmetica facială și corporală, coafură, makeup, aparatură și echipamente, manichiură-pedichiură, masoterapie, etc) și medicina estetică tocmai pentru a oferi profesioniștilor din aceste domenii o perspectivă de informare la 360°, într-o piață în căutare de repere, profesionalism și calitate.

Nu vor lipsi prezentările la scenă, demonstrațiile de machiaj și coafură, seminariile, concursurile și întâlnirile cu cele mai importante personaje de pe scena de beauty din România și din Europa.

În cadrul evenimentului puteți participa la competiții de specialitate:

Top Hair - Categoria tunsoare


Tema :Suprarealism

Aplicat în arhitectură, suprarealismul este controversat datorită îmbinarii formelor avangardiste cu geometria riguroasa. Structura ce imbina fluiditatea liniilor de otel cu transparenta si delicatetea sticlei , geometria dominata de grafism transferata unor forme ce sfideaza realitatea reprezinta inspiratia pentru "Surrealism" . Obiect al armoniei intre functionalitate si imaginatie, colectia se afla la granita dintre claritatea liniilor si intangibilitatea emotiilor.
Când?: Sambata 14 martie 2014  10.00 – 11.30Top Hair - Coafură de mireasă


Concursul  ii aduce in luminile scenei pe cei mai talentati si curajosi dintre voi. Este o modalitate unica de a va demonstra calitatile si creativitatea realizand o coafura  si un machiaj cat mai originale, inspirate din propria imaginative, fantezie. Atat modelul cat si tinuta vor fi asigurate de concurenti. 
Când? :  Sambata 14 martie  2015 


NaiLook Award

Tema: Anotimpuri 

NaiLook este deschis pentru toţi profesioniştii în frumuseţe calificaţi să ofere servicii de manichiură. Dovada calificării poate fi solicitată de catre organizatori.Toţi tehnicienii în unghii sunt eligibili să participe la NaiLook oricare ar fi nivelul lor profesional. 
Când?:  Vineri 13 martie 2015  9.00 -12.00 

Inregistrarea şi inscrierea sunt limitate la maximum 20 de participanti.  
Pentru inscriere scrieti la office@portacom.ro sau sunati la:
021 367 34 60 ;  0735 195 975


Cu cine mă întâlnesc la Cosmobeauty?1 comments:

Share

 

kind of Ira.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review