miercuri, 4 februarie 2015

Hidratare pe timp de iarnă

Elmiplant - Body Nutrients


Întrucât acum este momentul să acordăm mai multă atenție îngrijirii corpului (temperaturile scăzute își fac simțită prezența și pe pielea noastră, lăsând-o uscată și ternă) m-am gândit să vă prezint câteva loțiuni de corp numai bune pentru a ne păstra aspectul hidratat și sănătos al pielii.

Pentru a reda pielii vitalitatea și strălucirea, pentru a-i asigura o stare constantă de confort, Elmiplant propune gama body nutrients ce conține patru produse destinate îngrijirii corpului.Loţiunea de corp cu extract de bambus și iaurt


Laptele de corp nutritiv-reparator cu extracte de bumbac şi orez


Loţiunea de corp pentru fermitate cu ulei de mandarine și LipofirmLoţiunea de corp Silky Radiance cu unt de cacao şi macadamiaDintre cele patru, eu am încercat-o anul trecut pe cea pentru fermitate, cu ulei de mandarine (click pe poză pentru review). Mi-a plăcut mult și știu că în acel articol am spus că îmi doresc să încerc crema cu unt de cacao și macadamia. Încă n-am reușit, având altele ce așteptau să fie terminate, dar încă mi-a rămas gândul la ea. Iată câteva specificații:

Loţiunea de corp elmiplant Silky Radiance transformă pielea ternă şi deshidratată, conferindu-i un aspect sănătos, strălucitor şi catifelat, până la 48 de ore. Untul de cacao, un excelent ingredient emolient care se topeşte la temperatura corpului, hrănește pielea, restabilindu-i strălucirea naturală. Bogat în acizi graşi esenţiali, uleiul de macadamia hidratează, conferind o senzaţie catifelată şi fină. 

Sper să reușesc cât de curând să  pun  mâna pe ea că prea am citit review-uri de laudă.

Pe voi care vă tentează? Ce folosiți atunci când vine vorba de hidratarea corpului?

3 comments:

Share

 

kind of Ira.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review