joi, 19 februarie 2015

Îngrijire pentru pielea uscată de la Eucerin

Sezonul rece este unul aparte atunci când vine vorba de hidratarea pielii. Cu toate acestea, majoritatea tindem să schimbăm doar rutina de îngrijire a tenului și poate folosim o cremă de mâini ceva mai hidratantă decât pe parcursul anului. Ei bine, cei la Eucerin s-au gândit puțin mai departe de atât și și-au îmogățit gama cu trei produse care promit hidratare pe toate planurile.

Sezonul rece este perioada în care pielea noastră suferă mai mult ca de obicei de iritații, având tendința acută de uscare sau înroșire. Combinația dintre căldura din interior și frigul sau vântul de afară duce la deshidratarea pielii și astfel, în lipsa îngrijirii speciale, pielea poate deveni aspră și crăpată, conducând ulterior la iritații severe și prurit.

Eucerin, expertul în știința pentru sănătatea și frumusețea pielii, îți întâmpină nevoia de protejare și hidratare intensivă cu un kit complet pentru pielea uscată.

Kitul Eucerin pentru refacerea pielii uscate este compus din:

Loțiune de corp Eucerin Complete Repair:Loțiunea de corp cu 10% Uree, ingredient ce se găseste în mod natural în piele și care joacă un rol esențial în menținerea hidratării și supleții acesteia, combină elemente precum Ceramide 3 și Glucoglycerol care luptă împotriva factorilor ce determină uscarea pielii.

Preț în farmacii: 90 lei (400 ml)

Cremă de mâini Eucerin 5% Uree

Experții Eucerin au dezvoltat o formulă de hidratare intensivă pentru pielea uscată a mâinilor ce prezintă, în general, o tendință pronunțată de iritare, roșeață sau mâncărime comparativ cu restul corpului. Crema de mâini Eucerin, ce conține 5% Uree și Lactat, calmează rapid pielea uscată și iritată a mâinilor, oferindu-i hidratare intensivă rapidă, de lungă durată.
Preț în farmacii: 39 lei (75 ml)

Șampon Eucerin DermoCapillaire cu Uree:


Special creat pentru scalpul uscat ce prezintă iritații, șamponul DermoCapillaire cu Uree de la Eucerin oferă pielii capului hidratarea intensivă de care are nevoie. Datorită concentrației bogate de Uree și Lactat, ingrediente ce se regăsesc în mod natural în pielea sănătoasă, produsul calmează scalpul, reduce iritațiile, oferind părului strălucire și suplețe.
Preț în farmacii: 51 lei (250 ml)

Iar acum, să-mi spuneți sincer: e cineva care își schimbă șamponul în funcție de anotimp? Eu, recunosc, niciodată nu m-am gândit la asta, însă cei de la Eucerin m-au făcut tare curioasă.Voi ce aliați aveți împotriva frigului și a pielii uscate?0 comments:

Trimiteți un comentariu

Share

 

kind of Ira.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review