vineri, 27 februarie 2015

NIVEA revoluţionează îngrijirea tenului..

..cu forța pură anti-rid, concentrată într-un produs inovator: 

 Q10 Plus Serum Pearls!
În ultima vreme apar din ce în ce mai multe inovații în ceea ce privește îngrijirea antirid, care de care mai interesante și mai spectaculoase. Din punctul meu de vedere, asta e de bine pentru noi, consumatorii. Companiile luptă să scoată pe piață produse performante și care, într-adevăr, să facă ceea ce promit.

Noutatea lunii februarie vine din partea Nivea, care zilele trecute a lansat Q10 Plus Serum Pearls, un serum antirid cu textură lejeră, ce poate fi integrat în rutina zilnică de îngrijire a tenului, o dată sau de două ori pe zi, înaintea folosirii cremei de zi sau de noapte sau poate fi folosit  independent datorită concentrației puternice de ingredient activ.

Cei de la Nivea au reușit să transforme perlele, simbol al luxului, exclusivităţii şi rafinamentului, într-o sursă de inspirație pentru noul produs, după ce brandurile de îngrijire a tenului sau de machiaj le-au împrumutat forma pentru a da naștere unor produse premium.

NIVEA Q10 Plus Serum Pearls conține perle care se activează în momentul dispersiei, oferind tenului tău cea mai activă îngrijire în lupta pentru prevenirea și combaterea ridurilor.

Formula produsului are la bază o tehnologie unică, datorită perlelor ce încapsulează cea mai mare concentraţie de coenzima Q10 din gama NIVEA. Aceasta este o substanţă proprie pielii ce joacă un rol esenţial în protejarea tenului împotriva radicalilor liberi, oferindu-i luminozitate şi prevenind, în acelaşi timp, apariţia ridurilor.

Preţ recomandat: 45 Lei, 40 ml.

Eu abia aștept să încerc acest produs și promit să revin cu detalii după ce-l voi folosi o perioadă!

Voi ce produse antirid folosiți? Care vi s-a părut cel mai eficient?
Ați încercat ceva de la Nivea, din gama Q10Plus?


2 comments:

  1. mmm imi plac si mie astfel de produse si cred ca e bunisor. O sa astept sa vii cu detalii dupa ce o sa-l folosesti. Te pup x

    RăspundețiȘtergere

Share

 

kind of Ira.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review