miercuri, 18 martie 2015

O duminică exact pe gustul meu!


M-am trezit dimineaţa, la ora şapte. Da, şapte, chiar dacă era duminică. Am intrat rapid sub duş şi mi-am spălat părul, oferindu-i timp să se usuce în voie.

În jur de ora opt jumătate făceam poze pentru articolul despre cumpărăturile din Londra (aveam deja poze făcute din seara în care m-am întors în ţară, însă nu eram mulţumită de ele, nu reuşeau să redea întocmai culorile fardurilor).Mai apoi am început să mă pregătesc de plecare. Dar oare cu ce mă îmbrac? Pentru că acest pas a durat mai mult decât am preconizat, am fost nevoită să apelez la un machiaj simplu, un fel de no makeup look.
La ora zece eram deja în maşină, mă îndreptam spre...brunch-ul prin care Ana Maria şi-a dorit să serbeze cei trei ani de BeautyBarometer. Petrecerea a avut loc la sediul Arome de Lux, un apartament cochet din zona Piaţa Romană, locul perfect pentru o întâlnire a bloggeriţelor.

Fetele de la Arome de Lux au fost gazde excelente, ne-au primit cu căldură şi cu zâmbetul pe buze. Am vorbit despre parfumuri (ale lor sunt originale, aşa că nu vă fie teamă să le încercaţi - preţurile mici se justifică prin lipsa unul magazin fizic şi a personalului nu foarte..numeros), despre cosmetice, despre blogging. Cam despre ce pot vorbi 12 fete adunate la un loc într-o dimineaţă frumoasă de martie.
Şi pentru ca aniversarea să fie ca la carte, am avut tort şi şampanie. Şi lansări de produse în exclusivitate, să nu uităm că a fost totuşi aniversarea unui blog de beauty!Proaspăt scoase din..fabrică

Cum ziua era departe de a se termina, ne-am luat la revedere de la Ana, am primit cadourile (pentru că lucrurile s-au întâmplat fix invers: invitaţii au plecat încărcaţi de daruri!) şi ne-am îndreptat către Cosmobeauty, să o susţinem pe Dana, care urma să realizeze o prezentare de machiaj.
Din păcate, am ajuns cam târziu, dar sper să nu se supere cu noi. I-am fost alături cu sufletul şi oricum ştiam că se va descurca de minune!

La Cosmobeauty le-am făcut o vizită celor de la O Way Organic Beauty Center&SPA, pentru a-mi cumpăra un şampon. Despre experienţa mea cu aceste produse puteţi citi aici.

De la Melkior am primit câteva produse tare drăguţe şi un stick perfect pentru o beauty bloggeriţă. Mi-ar fi plăcut să "admir" mai multe standuri, însă mă cam ajunsese oboseala.
Pentru că ştiam că nu avem foarte des ocazia de a ne întâlni, am hotărât să continuăm discuţiile la o cafea.Am ajuns acasă seara, încărcată de cadouri, obosită după atâtea ore petrecute pe tocuri, însă.. mulţumită că am avut parte de o zi aşa frumoasă! Mi-a părut bine să revăd câteva bloggeriţe dragi şi m-am bucurat să le cunosc pe fetele de la Arome de Lux, pe Camelia (Colţul Cameliei), Raluca  (I'm a Cocktail) şi Camelia (For The Sake of Makeup). 

Pe final, un singur gând:
La mulţi ani BeautyBarometer! Mă bucur că am avut şansa să cunosc persoana care stă în spatele acestui blog şi îi mulţumesc pentru ajutorul oferit până acum şi pentru faptul că reuşeşte să ne ofere astfel de momente ( BeautySwap, Beauty Bloogers Meeting)
Şi da, mi-a plăcut tortul!


P.S. Pozele frumoase din articol au fost făcute de Stephanine şi I'm a Cocktail!

6 comments:

 1. Mvai, cum arată tortul! Se vede că a fost un eveniment foarte frumos!
  Stick-ul de la Melkior e genial, înainte să citesc am crezut că e un pix. :))
  Te pup!

  RăspundețiȘtergere
 2. Mami ce frumoasa esti!!! Copil adevarat care are ochii veseli de atata fericire. Cum sa nu fii fericita cand ai primit atatea??? Ehhh tare norocoasa esti! Te pup si sa folosesti cu drag produsele. Liuba x

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Haha, asa se vede pe fata mea? :))
   Pai da, cum sa nu fiu fericita?
   Te pup!

   Ștergere
 3. ce frumos a fost! sa folosesti toate cadourile cu drag!

  RăspundețiȘtergere

Share

 

kind of Ira.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review