vineri, 17 aprilie 2015

B.U. My Secret - E ok să ai secrete!

În urmă cu câteva zile vă anunțam pe pagina de Facebook că cei de la B.U. au lansat un nou parfum cu o poveste tare interesantă. Ei bine, pentru că o poveste nu era de ajuns, a fost lansat și o provocare, sub forma unui joculeț, pentru fetele inventive.

Să vedem, așadar, despre ce este vorba:

Parfumul My Secret, cea mai nouă lansare a brandului B.U., vine cu o nouă provocare pentru cele pline de energie şi care cuceresc oraşul cu entuziasm şi curaj. Provocarea ce se numeşte My Secret Mission este o aplicaţie pe pagina de Facebook B.U. România, ce transformă utilizatorii în agenţi secreţi a căror misiune este să o ajute pe fata B.U. să-l cucerească pe băiatul visurilor sale. Interactivă şi multi-level, aceasta oferă utilizatorului experienţa pregătirii fetei B.U. pas cu pas pentru prima întâlnire.Aplicaţia este formată din cinci etape, fiecare cu câte o probă obligatorie şi una opţională ce poate ajuta agentul secret să câştige un număr cât mai mare de puncte. Acestea se pot transforma în cele peste 70 de premii săptămânale compuse din produse B.U., jurnale cu pix, vouchere Meli Melo, truse pentru machiaj Sephora şi tricouri My Secret. Dacă cele cinci etape sunt finalizate, concurenţii sunt automat înscrişi pentru marele premiu. În urma jurizării, aceştia pot câştiga un total makeover şi o şedinţă foto profesionistă.

Eu m-am jucat puțin cu aplicația și mi-a plăcut, așa că vă încurajez și pe voi să o faceți (până pe trei mai) și vă urez succes! 


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Share

 

kind of Ira.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review