miercuri, 29 aprilie 2015

Elmiplant Skinnergy - produse potrivite in special pentru tinere

In ultima vreme am avut parte de foarte multe noutati cosmetice, mai ales in ceea ce priveste imgrijirea tenului. Totusi, trebuie sa recunosc, ma simteam putin..ingorata: toate acestea erau destinate tenului matur.
Mai folosesc si eu uneori astfel de produse, mai ales in zona ochilor, insa as prefera sa utilizez preponderent produse destinate varstei mele, care e undeva la mijloc: 25 ani.

De aceea, cand am primit vestea lansarii noii game de la Elmiplant, Skinnergy, nu am putut decat sa ma bucur ca in sfarsit voi gasi produse pentru nevoile tenului meu. In plus, contine si produse pentru corp cu diferite arome, care mai de care mai interesanta.


Gama Skinnergy pentru îngrijirea tenului propune trei creme hidratante pentru ten normal/mixt, uscat sau gras: refresh it!, go moist! şi break free!. Acestea conţin extracte de superfructe 100% naturale, sunt îmbogăţite cu Moisture Plus – o combinaţie unică de agenţi de hidratare şi bio-polimeri naturali şi cu SPF 15, care protejează tenul împotriva radiaţiilor nocive de tip UVA/ UVB. Moisture Plus acţionează ca un film protector pentru piele şi ca rezervor de agenţi de hidratare la nivelul epidermei, asigurând hidratare pentru 24 de ore.

Pret: 15 lei/fiecareGama SKINNERGY pentru îngrijirea pielii corpului propune trei creme hidratante ce activează simţurile, datorită miresmelor fresh-fructate şi revitalizează pielea mulţumită proprietăţilor superfructelor, ale căror extracte naturale se regăsesc în fiecare produs. Cele trei creme au o absorbţie rapidă şi sunt special concepute pentru a asocia ritualul de îngrijire cu o anumită stare de bine, după cum le spune şi numele: So alive!(extract de goji, pentru piele normala/uscata), So pampered! (extract de lychee, pentru piele uscata) şi So bright!(extract de guava, pentru piele terna).

Pret: 11 lei/fiecare

Ce parere aveti despre aceste produse? Eu mi-as dori tare mult sa incerc crema pentru ten gras, iar pentru corp as alege-o pe cea cu goji. Voi?
0 comments:

Trimiteți un comentariu

Share

 

kind of Ira.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review