joi, 2 aprilie 2015

Gel de curatare Balea Med Ultra Sensitive

Despre gama Balea Med am auzit numai lucruri bune şi tare mult îmi doream să încerc ceva. Deşi gelul de curăţare La Roche Posay pe care îl foloseam mi-a plăcut, curiozitatea e mare şi trebuia să testez ceva nou.

gel de curatare balea med

Am luat gelul de curăţare pentru ten Balea Ultra Sensitive din DM, cu aproximativ 13 lei. Ştiam că nu conţine parfum, aşa că nu m-a surprins deloc faptul că este inodor. De fapt, acesta este chiar motivul pentru care produsele din gama Balea Med sunt apreciate: nu conţin ingrediente iritante (precum parfumul).

Folosesc produsul abia după ce mi-am curăţat tenul de machiaj cu un demachiant cremă sau apă micelară, ca ultim pas. Aplic o cantitate generoasă pentru că îmi place să facă suficientă spumă, astfel simt că am curăţat toate reziduurile. Mai apoi îmi usuc faţa cu şerveţele de unică folosinţă şi îmi place că doar rareori rămân urme de machiaj, ceea ce înseamă că gelul şi-a făcut bine treaba.

Nu m-au usturat niciodată ochii şi nici nu am acea senzaţie de ten uscat (care "strânge") după ce îl folosesc. Este un produs bun, ieftin, pe care îl recomand cu drag dacă sunteţi în căutare de un gel de curăţare!

Voi aţi folosit produse din gama Balea Sensitive?
Ce aţi recomanda?

2 comments:

  1. din gama aceasta am folosit doar un demachiant. o sa ma uit dupa acest gel de curatare cand o sa mai ajung in DM

    RăspundețiȘtergere

Share

 

kind of Ira.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review