joi, 16 aprilie 2015

Rosu pentru vara

De mult mi-am propus să vă arăt oja mea roșie preferată, dar de fiecare dată intervenea câte o noutate, sau pur și simplu nu eram in the mood pentru roșu.

Nu port foarte des această culoare pe unghii, dar când o fac, îmi place să fie perfectă. Iar dacă iarna prefer un roșu mai închis (precum cea de la Sephora Formula X), în anotimpurile calde optez pentru o nuanță puternică, vibrantă.

De aceea oja roșie de la Lancome a devenit repejor preferata mea.

Are o consistență interesantă, cauciucată, pe care n-am mai întânit-o în cazul altor lacuri de unghii încercate. Aceasta face ca oja să nu ”sară” de pe unghii, dar nici nu se desprinde fâșii, așa cum m-aș fi așteptat. După câteva zile începe să se tocească la vârfuri și atunci știu că e cazul să ne despărțim.Finish-ul este unul lucios și oferă aspectul de gel, însă nu încarcă deloc unghia și este foarte plăcut de purtat.


Aplicarea se face cu ușurință, iar oja se usucă repejor pe unghii. De obicei îmi place să aplic două straturi, așa arată cel mai bine. Totuși, oja oferă o culoare drăguță și dintr-un singur strat, însă se tocește mult prea repede la vârfuri.De obicei, rezistă și arată frumos pe unghii cam patru, cinci zile. Curățarea se face cu ușurință, însă acesta a fost momentul în care mi-am dat seama cât de pigmentată este oja.

Eu am această ojă de aproape trei ani și s-a păstrat intactă, se aplică și arată la fel de frumos ca la început. Întotdeauna m-am ferit să cheltui mulți bani pe produse care sunt foarte bune și în variante mai ieftine (așa cum se întâmplă în cazul ojelor), iar acest lac de unghii mi-a fost oferit drept cadou.

Eu am nuanța 103 Caprice, iar sticluța de 10 ml costă în jur de 15 euro. E mult, dar e speciala!

Voi purtați unghii roșii? Care este preferata voastră?6 comments:

 1. Am mai multe oje rosii preferate, una chiar cu aspectul asta de gel, se numeste Location Location Location. :)))
  xo

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. :)) Eram in metrou cand am citit comentariul tau si trebuie sa recunosc..am zambit cu gura pana la urechi Location Location Location :))

   Ștergere
 2. Frumos rosu...intr-adevar cam scumpa o sticluta! :)
  Pupici

  RăspundețiȘtergere

Share

 

kind of Ira.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review