joi, 28 mai 2015

Deodorante cu Farmec!

În urma participării la Beauty Swap by Beauty Barometer, am primit de la Farmec trei noutăți Gerovital: deodorante cu acid hialuronic. M-am grăbit să le încerc pe toate, așa că astăzi vă voi spune părerea mea despre ele.

Hai să aflăm câte ceva despre ele:

Formula delicată, oferă protecţie sporită împotriva transpiraţiei, o senzaţie confortabilă, de piele catifelată. Acidul hialuronic e cunoscut pentru efectul intensiv hidratant acționând dual, prin refacerea rezervelor hidrice din piele și diminuarea pierderilor transepidermale.

În primul rând, efectele mi s-au părut asemăntoare, singura diferență între cele trei find mirosul.

Sunt deodorante persistente, numai bune pentru vară. Le-am folosit cu succes de dimineața până seara (chiar 15 ore într-o zi) și m-au protejat foarte bine împotriva transpirației și mirosurilor neplăcute. N-am simțit să-mi usuce pielea și nici nu au lăsat urme albe pe haine. În privința petelor galbene, încă nu mă pot pronunța, astfel de probleme devin vizibile după o perioadă îndelungată de folosire.

 Eu în ultima vreme am tot încercat să găsesc deodorante bune, fără aluminiu, însă de când a venit căldura m-am întors la cele obișnuite. Și acestea conțin aluminiu așa că le voi folosi pe perioada verii, urmând ca la toamnă să-mi continuu căutările.

Cele trei variante, cu nume prețioase, de prințesă, sunt:

Diamond Woman

Este preferatul meu, are un miros floral-fresh, însă destul de sofisticat (note de tuberoze, flori de portocal și mandarine, o bază vanilată, cu doar un strop aromat de mosc și ambră). Persistă destul de mult pe parcursul zilei.

Saphire Woman

Mi se pare că acesta are un parfum ceva mai slab, în sensul că nu se mai simte la câteva ore de la aplicare, însă e destul de plăcut (note de trandafiri, iasomie, lemn de santal și a câteva atingeri delicate de mosc)

Pearl Woman

Este un miros pudrat, destul de puternic și de persistent. Pentru mine e puțin deranjant, dar gusturile în materie de parfumuri nu se discută (note dulci, parfumuri fructate și florale, are la bază un miez vanilat intens, alături de note discrete de rom și mosc). Seara încă mai simțeam mirosul pe piele.

Prețul lor pe site-ul Farmec: 11,5 lei pentru varianta de 150ml și 3,9 lei pentru varianta mini, de 40ml.

Eu sunt mulțumită de ele și le recomand în cazul în care vreți să încercați ceva nou, sau dacă sunteți în căutare de deodorante care să protejeze bine.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Share

 

kind of Ira.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review