luni, 25 mai 2015

Ofertele saptamanii

Yves Rocher (luna mai)

Încep cu Yves Rocher, știți deja că iubesc produsele lor și că am muulte comenzi la activ. Puteți accesa promoțiile lor aici.

La o comandă de minim 39 lei, oferă un cadou la alegere din cinci. Eu recomand rimelul Sexy Pulp, a fost destul de bun (detalii aici), însă m-ar tenta și ruscacul izoterm, numai bun pentru luat în vacanța sau la picnic.


Pentru o comandă de minim 99 lei, cei de la Yves Rocher oferă un al doilea cadou: apă de parfum Moment de Bonheur se numără printre preferatele mele, o recomand cu drag (detalii aici), sau lapte parfumat pentru corp Comme un Evidence (miros plăcut, elegant).


Alte oferte ce merită studiate:

  • Îngrijirea tenului: două produse la preț de unul (din cele selecționate aici)
  • La două demachiante cumpărate, se oferă gratuit o trusă Vanity (aici)
  • Produse solare cu până la 40% reducere (aici)

Emag

  • Produse pentru demachiere (aici)
  • Produse profesionale pentru păr (aici)
  • 50% reducere la măștile de față (aici)

Aoro

  • Spumă de păr cadou pentru fiecare produs Revlon, Orofluido sau Uniq cumpărat (aici)  • Lichidare de stoc pentru o mulțime de produse (aici)


Cora (până pe 2 iunie)

În catalogul Cora am zărit câteva oferte bune la produsele Garnier: vopseaua Olia la 17 lei, șamponul UltraDoux cu ulei de argan la 7 lei și spray protecție solară cu 30 lei. Tot aici am descoperit și unul din fondurile mele de ten preferate, Maybelline Affinitone, la 21 lei, dar și oja Colorama la 6 lei.

Lidl (începând cu 25 mai)

În catalogul Lidl n-am găsit decât o ofertă ce merită menționată: gel de duș Cien la 1L cu 7 lei. Despre aceste geluri de duș (dar din altă gamă) puteți citi aici.

DM (până pe 02.06.2015)

Ofertele sunt multe în magazinele DM (Drogerie Markt), însă eu vă recomand ca de fiecare dată să faceți comparație între acestea și cele ale hypermarket-urilor. În DM, produsele care nu sunt marcă proprie au de obicei prețuri ridicate, așa că uneori, chiar dacă este aplicată reducerea, pot fi mai mari decât în alte părți.

Eu am găsit prețuri bune pentru o selecție de produse Nivea (despre crema Nivea Care, sau crema WOW cum i se mai spune, puteți citi aici) Ojele Colorama sunt și aici la preț bun, iar dacă vă tentează loțiunile de corp Elmiplant Skinnergy, ar trebui să le faceți o vizită.

Kaufland 

În Kaufland doar astăzi și mâine mai puteți profita de reduceri pentru crema Nivea (mult mai ieftină decât în DM) sau CC Cream-ul Gerovital Happiness.


Nu pot decât să vă urez...spor la cumpărături!

P.S.: mi-aș dori tare mult să-mi spuneți ce v-ar plăcea să includ în acest gen de postare (magazine, companii, site-uri)

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Share

 

kind of Ira.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review