luni, 11 mai 2015

Yves Rocher - ser pentru redefinirea ovalului chipului

Vă povesteam în urmă cu câteva luni despre noutățile Yves Rocher în ceea ce privește îngrijirea antirid și despre lansarea noii formule Serum Vegetal. Tot atunci, am primit și câteva produse, temă pentru acasă.

Pentru că vârsta nu mă recomandă a fi un bun exemplu pentru a utiliza produse antirid (am 26 ani și câteva riduri fine, sub ochi), mi-am luat un ajutor! Este vorba de verișoara mea, Andreea, pe care am rugat-o să încerce  produsul care mi s-a părut cel mai interesant din colecție: serul pentru redefinirea ovlaului chipului. Nici ea nu are cine știe ce probleme cu ridurile, la doar 33 ani, însă a început din timp să folosească produse antiaging și e puțin mai ”în temă” decât mine.
Descrierea oficială:

Ridurile cele mai profunde sunt netezite. Ovalul chipului este redefinit. Ovalul chipului și zona decolteului sunt tonifiate și reconturate.

Andreea mi-a descris tenul său ca fiind mixt: puțin mai gras în zona T și uscat în rest. Iată părerea ei despre Serum V Ovale Lifting:

”L-am folosit atât dimineața cât și seara și ca bază de machiaj chiar. Este practic, are un aplicator care nu lasă să cadă mai mult decât trebuie în palmă, iar sticla nu este nici prea mare nici prea mică, încape lejer și în bagaj fără a cântări prea mult sau a ocupa mult spațiu.
Mă simt foarte bine cu el, îmi simt pielea hidratată, însă nu prea grasă ca la alte creme, intră imediat în piele, nu îmi lucește fața de la el și îmi lasă tenul foarte catifelat. Am și senzația că mi-ar îmbrăca fața într-o mantie catifelată și modelatoare, însă fara a o încărca sau agresa în vreun fel.

Eu: Despre efectul antirid îmi poți spune ceva?

Andreea: Mi se pare ca mi-a netezit ridurile, parcă am pielea mai curată, mai catifelată. Mi-a plăcut, îl recomand!

Produsul poate fi cumpărat din magazinele Yves Rocher sau de pe site. Prețul său întreg este de 100 lei, însă există deseori promoții.

Voi ați folosit Serum V pentru redefinirea ovalului chipului? Cum vi se pare?
Ați încercat produse antirid de la Yves Rocher?

1 comments:

Share

 

kind of Ira.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review