miercuri, 3 iunie 2015

Ofertele saptamanii

Dacă aveți plan de shopping (sau dacă nu, poate faceți acum), iată ce oferte interesante găsim în magazine în această săptămână:

Elefant

Cei de la Elefant au mega-reduceri la parfumuri: până la 70% pentru o gamă foarte largă, am zărit o groază de produse cunoscute și iubite de multe dintre noi. Eu cred că voi plasa o comandă pentru Bvlgari Omnia Crystaline, de mult mi-l doresc.  Și Gucci Envy Me e pe lista mea de mult..

Aici le puteți vedea pe toate.
Yves Rocher

Reduceri substanțiale în cazul în care comenzile depășesc o anumită sumă. Se păstrează și oferta despre care v-am vorbit săptămâna trecută.


Emag

Pe Emag găsim reduceri de până la 50% pentru produsele ce conțin SPF. Deja razele soarelui au devenit foarte puternice și trebuie să ne protejăm zilnic. Iar dacă mai avem în plan și o plecare la mare..e musai să le avem în bagaj.Detalii aici.

Melkior

Despre noutățile Melkior, Indian Summer, v-am povestit ieri, iar dacă vă tentează ceva să știți că toată luna aceasta transportul este gratuit. Aici găsiți întreaga gamă de produse.

Drogerie Markt (DM)

Astăzi a apărut un nou catalog DM, în care am zărit câteva oferte interesante la: produsele FA, apa micelară și fondul de ten Accord Parfait de la L Oreal, vopseaua Nectra Color, seturi BU și Elmiplant cu produse numai bune pentru vară.


Tot aici găsim și câteva promoții pentru produsele cu protecție solară:Cora


  • Vopsea Palette Perfect Care -  11 lei
  • Geluri de duș Dove - 17 lei/750 ml
0 comments:

Trimiteți un comentariu

Share

 

kind of Ira.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review