miercuri, 10 iunie 2015

Ofertele săptămânii

Săptămâna aceasta nu aduce foarte multe oferte și promoții noi, însă tot am găsit câte ceva răsfoind cataloagele magazinelor.

Emag


Pe Emag a început campania ”O vară de vacanță”, ce cuprinde o groază de promoții la o gamă foarte mare de produse. Eu le-am selectat pe cele care m-au interesat cel mai mult:


  • Îngrijire personală (detalii aici):
  • Cosmetice, în special produse cu factor de protecție solară (detalii aici):


Elefant


Pe Elefant continuă promoția la parfumuri de care vă povesteam săptămâna trecută, unele fiind reduse cu până la 70%! (detalii aici):
Billa


În catalogul Billa mi-au sărit în ochi promoțiile la deodorantul Dove, care știu că e iubit de multe fete, dar și la săpunul lichid Fa (preferatul meu, e foarte hidratant și miroase super frumos!), care e redus la jumătate de preț!

Cora


În Cora aș merge pentru balsamul Garnier Goodbye Dammage, pe care l-am încercat de curând și pe care îl iubesc! Abia aștept să vă spun și vouă mai multe despre el. Gelurile de duș Dove au și ele prețuri prietenoase.
Înca sunt promoții foarte bune pe site-urile Yves Rocher, Melkior și în magazinele DM, dar despre ele am scris săptămâna trecută (aici).

Spor la cumpărături!


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Share

 

kind of Ira.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review