joi, 18 iunie 2015

Organic Baby devine Rangali.ro

Organic Baby era, până luna aceasta, cel mai cunoscut, dar și cel mai bine aprovizionat site de produse bio din România. De ce spun ”până luna aceasta”? Pentru că, din iunie, site-ul poartă un nume nou: Rangali.

Schimbarea numelui vine ca urmare a noii direcții spre care se îndreaptă site-ul. Găsim acum game variate de produse organice destinate îngrijirii întregii familii, nu doar pentru bebeluși. Tot de aici putem cumpăra și produse naturale pentru casă sau alimente sănătoase (superalimente, cum le spun ei).

Echipa rămâne aceeași, doar numele se schimbă. Tocmai de aceea vă pot spune că serviciile sunt de nota 10. Eu am comandat în trecut de la ei și am fost foarte mulțumită, cu toate că le-am cam dat bătăi de cap, am fost un client dificil! Coletul mi-a fost livrat rapid, iar comunicarea cu clienții este foarte bună.

Varietatea de produse e mare, iar multe brand-uri îmi sunt necunoscute. Dacă ar fi să recomand ceva, atunci v-aș spune să vă îndreptați atenția către produsele Jason, deodorantele fără aluminiu (în special piatra de alaun) și absorbantele Natracare.

Dacă și voi ați comandat până acum de la Rangali (ex-Organic Baby), astept si recomandarile voastre!4 comments:

  1. si eu recomand site-ul, calitate la superlativ.

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. Si mie! Si tind sa cred ca ma voi indrepta mai mult catre ele, dupa ce cu Iherb am avut probleme la ultimele comenzi :(

      Ștergere

Share

 

kind of Ira.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review