joi, 8 octombrie 2015

Preferatul saptamanii: gel de curatare Sebionex

Gelul de curăţare este produsul care nu-mi lipseşte din rutina zilnică de îngrijire şi am încercat multe până acum (Yves Rocher, Balea, La Roche Posay, Eucerin), însă mereu sunt entuziasmată când apare ceva nou.

Am primit gelul spumant Sebionex ACM în martie, la petrecerea BeautyBarometer, însă până acum şi-a aşteptat liniştit rândul, întrucât aveam altele începute. Ei bine, aşa cum spune şi titlul, a intrat rapid printre preferate!

Descrierea oficială:

Sebionex gel spumant de curatare contine o combinatie de agenti delicati de curatare, neagresivi cu pielea, pentru a reduce seboreea. Respecta pH-ul pielii, nu contine sapun, creeaza o spuma placuta si este foarte usor de indepartat.

Părerea mea

În primul rând, mi se pare că are cel mai potrivit ambalaj pentru un astfel de produs: cu pompiţă. E foarte uşor de folosit, nu trebuie să mă mai chinui să deschid diferite capace şi tuburi cu mâinile ude.

Gelul are o consistenţă destul de lichidă şi culoare albăstruie. Face o spumă uşoară în contact cu pielea şi îmi place la nebunie senzaţia de după: pielea rămâne curată, fresh. Chiar reuşeşte să elimine şi ultima urmă de machiaj, dar ceea ce mă bucură cel mai tare este faptul că nu usucă pielea, aşa cum o fac majoritatea produselor destinate tenului gras.

Mirosul este puţin masculin, însă deloc deranjant din punctul meu de vedere.

Preţ: în jur de 30 lei/200ml. Se găseşte în majoritatea farmaciilor, fiind un produs dermatocosmetic.

Voi ce utilizaţi pentru curăţarea tenului?

3 comments:

  1. Suna interesant! Chiar ma gandeam cu ce sa mai schimb gelul meu de curatare obijnuit, ma cam plictisisem de el :D kiss

    RăspundețiȘtergere
  2. Sună bine! Nu cred că am încercat niciun produs de la ei, o să țin minte gelul ăsta. :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Trebuie sa-l incerc si eu, multumim pentru review <3

    RăspundețiȘtergere

Share

 

kind of Ira.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review