miercuri, 18 noiembrie 2015

Iarna calatoresti ieftin prin Europa

De când am început să călătoresc mai mult cu avionul și să ”vânez” promoțiile companiilor aeriene, am observat că în timpul iernii majoritatea oferă bilete la prețuri foarte bune.

Probabil vă gândiți că perioada rece nu este tocmai anotimpul ideal pentru un city break, însă credeți-mă că nu este chiar așa! Și vă dau doua opțiuni:

  • puteți vizita orașe situate mai la sud, mai la căldură (eu anul acesta am văzut Roma în noiembrie și am avut vremea perfectă pentru plimbări lungi, soare cât cuprinde și parcă nici foarte aglomerat nu a fost)
  • piețele de Crăciun sunt foarte populare în ultima vreme și cu siguranță merită vizitate! (aici puteți citi impresii despre piața de Crăciun din Munchen). Acestea se deschid în general la mijlocul lunii noiembrie și vă puteți bucura de ele până înainte de sărbători.


Iar acum, dacă am reușit să vă stârnesc puțin interesul..să vedem ce opțiuni avem și cam cât costă biletele de avion:

1. Bruxelles (click pe poză pentru mai multe detalii)
Și..ca să dau puțin din casă, eu deja mi-am cumpărat bilet pentru finalul lunii ianuarie, cu 23 euro!2. Roma (click pe poză pentru mai multe detalii)După cum vă spuneam mai sus, eu am mers în Roma în urmă cu o săptămână și mi-a plăcut mai mult decât mă așteptam! Este, cu siguranță, un oraș care merită văzut o dată în viață!
3. Londra (click pe poză pentru mai multe detalii)


Londra este destul de rece în ianuarie-februarie, însă consider că merită vizitată acum, în perioada sărbătorilor. Eu în Londra am mers de două ori până acum, dar m-aș întoarce cu plăcere oricând! Câteva impresii și sugestii despre ce puteți face acolo puteți citi aici.4. Barcelona (click pe poză pentru mai multe detalii)Barcelona nu este o destinație ieftină și niciodată n-am văzut ca prețurile să scadă sub 80-90 euro. Eu în luna iunie am plătit în jur de 200 euro pentru zborul cu o companie low cost, așa că prețul de acum, din decembrie mi se pare chiar unul foarte bun! Aici găsiți detalii despre city break-ul meu în Barcelona.Cu siguranță opțiunile sunt multe, iar eu vă pot da un singur sfat: nu lăsați frigul să vă taie avântul! Iarna are farmecul ei, iar vinul fiert savurat în mijlocul unei piețe de Crăciun sau într-un pub cozy este cel mai bun!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Share

 

kind of Ira.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review