joi, 10 decembrie 2015

Super - oferta de la Yves Rocher. Ce poti cumpara cu 100 de lei?

Nu aveam în plan să mai cumpăr nimic în următoarea perioadă, însă mailul primit în această dimineață de la Yves Rocher mi-a cam stricat socotelile. Oferta lor sună cam așa:


Evident, singurul care merită luat în seamă este codul HAPPY3, după un mic calcul observați că este cel mai avantajos, practic se oferă 50% reducere pentru o comandă de 200 lei.

Momentan sunt multe parfumuri reduse, printre care și preferatele mele Comme une Evidence, Moment de Bonheur și The Vert, dar eu vă sugerez să aruncați un ochi și peste gama specială de sărbători, e minunată (detalii aici).

Eu am plasat deja două comenzi, una pentru mine și una pentru o prietenă, așa că m-am gândit să vă arăt și vouă cam ce combinații am făcut:

1. 109 lei pentru trei parfumuri, un fond de ten, un șampon și un gel de duș (beneficiați de ofertă accesând acest link):


2. 118 lei pentru trei parfumuri, un gel de duș, un ulei de păr și o pudră bronzantă în ediție limitată (beneficiați de ofertă accesând acest link):V-am convins? Eu cred că merită, puteți economisi destul de mult, mai ales dacă aveți în plan ceva achiziții de cadouri de Crăciun.

7 comments:

Share

 

kind of Ira.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review