sâmbătă, 27 februarie 2016

Beauty Swap by Beauty Barometer #4

Iată că la mai bine de un an de la primul Beauty Swap organizat de Beauty Barometer, luna aceasta am avut plăcerea să particip la cea de-a patra ediție! A fost un proiect care ”a prins” printre noi, pasionatele de frumusețe - bloggeri și țin să o felicit pe Ana Maria pentru inițiativă și pentru profesionalismul cu care a abordat fiecare eveniment.


Ne-am reunit din nou la Beauty Studio 90, cu punguțele pline de produse pe care speram să le oferim la schimb pentru altele, mai noi și mai interesante. Nu că ale noastre n-ar fi fost bune, dar știți cum e: mereu vrei să încerci ceva nou, iar dacă ceva nu ți se potrivește pefect nu-ți pare rău să faci un schimb.

We blog, we swap, we have fun!
De data aceasta eu mi-am făcut bine temele și nici n-am fost prea sentimentală când am ales produsele pe care să le iau cu mine. Tot ce n-am folosit deloc în ultimele două, trei luni..a fost dat! Și bine am făcut, pentru că acum am o groază de noutăți în colecție cu care să mă joc și cu care să experimentez.

Foto - Corina Matei
Evenimentul a fost unul tare relaxat, prietenesc, ne-am axat mai mult pe schimburi, dar am reușit să și stau puțin de vorbă cu fetele. Tombola cu multe premii frumoase a fost punctul culminant. Eu am câștigat pentru a doua oară premiul Herbalife, să fie oare un semn?

Acasă am plecat încărcată cu daruri de la sponsori:


Nu pot spune decat ca abia astept următorul Beauty Swap!

1 comments:

Share

 

kind of Ira.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review