vineri, 26 februarie 2016

IWhite 2, zambet mai alb in doar 5 zile!

Cred că mulți dintre noi ne-am gândit măcar o dată că ne-ar plăcea să avem dinți mai albi. Eu am cercetat puțin opțiunile, însă majoritatea tratamentelor propuse la cabinetele stomatologice nu prea se adresau dinților și gingiilor sensibile, așa cum este cazul meu.Când am primit invitația de a participa la lansarea IWhite 2, am spus da fără să stau pe gânduri. Încă nu eram 100% sigură că mi se va potrivi, însă am vrut să aflu mai multe despre acest produs. Și iată ce am descoperit:

- albirea se realizează instant, chiar de la prima utilizare
- ajută la înlăturarea petelor de la suprafața și interiorul dinților
- ajută la refacerea smalțului dentar datorită micro-cristalelor albe pe care le conține
- poate oferi un efect de albire a dinților cu până la 8 nuanțe


Instrucțiuni de utilizare:

Kitul profesional iWhite2 conține 10 benzi umplute cu un gel activ de albire, destinate a 5 folosiri. Benzile se aplică pe partea superioară și inferioară a dinților, se lasă să acționeze 20 minute după care se îndepărtează. La final, se clătește cavitatea bucală cu apă de gură sau apă călduță. Pentru prima aplicare a tratamentului este recomandat a se folosi kitul timp de 5 zile consecutiv. Pentru menținerea unui zambet alb și strălucitor, la distanță de 1 lună, se pot reaplica benzile, in funcție de rezultatul pe care vrem sa-l obținem sau ori de cate ori considerăm că este necesar ( înainte de un interviu, de o petrecere sau o iesire în oraș).

Pe lângă aceste benzi, gama IWhite 2 conține pastă de dinți, apă de gură  și polisherul profesional pentru detartraj și periaj.

Cui i se adresează? 

Trebuie știut de la bun început că albirea dinților este în principiu recomandată persoanelor care au dinți sănătoși, cu gingii fără probleme și care nu au fost supuși tratamentelor.


Eu momentan urmez un tratament și mă pregătesc, mai mult sufletește, pentru montarea aparatului dentar. Am încercat un singur set de benzi pentru a vă putea povesti despre ușurința în aplicare, însă nu voi continua și în următoarele patru zile, așa cum este recomandat, pentru că nu vreau să-mi afecteze tratamentul deja început.

Într-un set există două benzi de silicon (pentru fiecare arcadă), impregnate cu o soluție albă ce are consistența unei paste de dinți. Se plasează ușor, însă nu se fixează doarte bine, așa că am nevoită să-mi țin dinții strânși pe toată durata utilizării. Inițial recomandarea de a nu înghiți produsul m-a speriat puțin, având în vedere că benzile trebuie menținute 20 minute, însă nu am avut probleme. Per total, experiența a fost una plăcută!

Rezultatele nu sunt foarte vizibile, însă sunt convinsă că după utilizarea kit-ului cinci zile consecutiv acestea vor fi mult mai evidente.


Eevenimentul de lansare a fost tare draguț, am avut parte și de un concert Elena Gheorghe, imaginea IWhite 2, care are un zambet superb! La fel de zâmbărețe am fost și noi!

Unde îl găsim și cât costă?

Kit-ul de albire se găsește doar în farmaciile Sensiblu și costă 139 lei.

Ce parere aveti despre acest produs? Ați fi tentate să-l încercați?


4 comments:

 1. am aflat de la dentist ca un tratament de albire iti poate afecta dintii si m-am cam speriat. Atunci era vorba de un tratament facut la cabinet. Acest produs Do It Yourself probabil ca este mai putin invaziv din moment ce nu este destinat profesionistilor. As fi tentata sa il incerc dar numai dupa ce aflu parerile altora. :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Ar fi foarte frumos din partea companiilor sa vina cu lansari la care iti ofera spre testare diferite produse (chiar daca ar fi in varianta mini sau travel size) si in provincia provinciilor, adica de exemplu in Oradea sau Satu - Mare.

  Sincera sa fiu, sunt destul de interesata de produse de ingrijire in general, chiar si de acestea adresate albirii dintilor.

  RăspundețiȘtergere
 3. Am testat produsul. Sunt foarte multumita. La mine rezultatul este foarte vizibil. Mi-a placut ca nu mi-a sensibilizat deloc dintii sau gingiile dar si-a facut efectul.

  RăspundețiȘtergere
 4. Foarte mult mi a placut kitul de albire iwhite. am avur rezultatele mult visate!

  RăspundețiȘtergere

Share

 

kind of Ira.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review