joi, 17 martie 2016

Avon schimba lumea prin frumusete

În martie, luna dedicată femeii, Avon a lansat o campanie extrem de frumoasă, care pune accent mai mult pe frumusețea interioară. Este drept că produsele de îngrijire și makeup au fost create pentru a înfrumuseța aspectul exterior, însă dacă privim puțin mai departe, înțelegem că o femeie folosește aceste trucuri pentru a exprima stări interioare, pentru a căpăta încredere sau pentru a-și exprima creativitatea. 


Cam asta este și relația mea cu make-up-ul. Multe persoane consideră că mă machiez zilnic pentru a-mi ascunde imperfecțiunile sau pentru că nu sunt mulțumită de felul în care arăt, dar nimic mai fals! Mă machiez pentru că este momentul meu de creativitate, îmi place să mă joc cu culorile, să încerc diferite combinații și look-uri. Nu port aproape niciodată același machiaj, iar de cele mai multe ori acesta exprimă starea în care sunt.Dar să revenim la campania AVON. Până pe 23 martie, pe site-ul www.avon.ro, găsim o ediție limitată cu ambalaje ce ilustrează stările inspirate de produsele pe care acestea le însoțesc: curaj, încredere, bucurie, armonie, poftă de viață, optimism. Mie mi se pare un demers foarte interesant, care face parte dintr-o campanie mai amplă ce-și dorește să aducă în prim plan femeile obișnuite, pentru care ritualul de beauty trece dincolo de latura funcțională și are menirea de a aduce la suprafață atitudinea potrivită pentru a depăși orice provocare.

Voi ați comandat ceva de la Avon luna aceasta? Ați descoperit frumoasele ambalaje?


4 comments:

 1. foarte frumoasa initiativa <3 foarte creativa! Imi place mult :D Ador Little Black Dress, imi aduce aminte de mama <3 Te pup:*

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Little Black Dress cred ca pastreaza amintiri pentru multe dintre noi!
   Pupici!

   Ștergere
 2. am si eu 2 produse pe care nu le-am inceput inca...urmeaza!

  RăspundețiȘtergere

Share

 

kind of Ira.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review