luni, 7 martie 2016

Fond de ten Max Factor Miracle Match

Cu fondurile de ten Max Factor am început o strânsă relație de prietenie de îndată ce am descoperit Max Factor Whipped Creme, devenit rapid preferatul meu. De curând am aflat că nu va mai fi produs și trebuie să recunosc, m-am panicat puțin. Ce voi face fără el?  M-am hotărât să mai încerc și alte fonduri de ten de la aceeași firmă, primul pe listă fiind și cel mai nou, Miracle Match.
Descrierea oficială

Fondul de ten Miracle Match este un produs revolutionar ce combina caracteristici esentiale: se adapteaza la nuanta naturala a tenului acoperind imperfectiunile si hraneste tenul prin hidratare. La aplicare se simte ca o crema hidratanta. Este primul fond de ten de la Max Factor care contine ca ingredient un nou silicon ce se comporta ca o crema hidratanta facand aplicarea foarte usoara si conferind acoperire medie.

Părerea mea

Fondul de ten are un ambalaj foarte practic, din stică cu pompiță. Este igienic și dozarea se face ușor. Produsul are o consistență destul de lichidă și cel mai mult îmi place să îl aplic cu degetele sau cu o pensulă, în funcție de rezultatul pe care vreau să-l obțin (acoperire mică, cu degetele și medie, cu pensula).Finish-ul este unul dewy, luminos, iar fondul de ten mi se pare a fi și destul de hidratant (eu am tenul mixt), așa că prefer să-l fixez cu pudră pentru un ușor efect de matifiere. Reușește să uniformizeze frumos nuanța tenului, însă sunt nevoită să aplic și corector pe zonele cu probleme, având totuși o acoperire mică-medie.

În ceea ce privește nuanța, eu am ales una apropiată de tenul meu, nu-mi dau seama cât poate fi de adaptabilă, însă gama de culori este destul de variată așa că vă puteți găsi cu siguranță ceva potrivit.


Unde îl găsim și cât costă?

Eu l-am cumpărat din Kendra, cu 45 lei, la reducere. Îl mai puteți găsi în toate magazinele care au stand Max Factor (DM, Auchan, Cora), la preț asemănător.

Ați încercat acest fond de ten? Dar un altul de la Max Factor?
Care este produsul vostru preferat pentru ten?

2 comments:

Share

 

kind of Ira.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review