luni, 4 aprilie 2016

Oferta Yves Rocher aprilie

Astăzi s-a lansat oferta Yves Rocher pentru luna aprilie, iar eu sunt tare entuziasmată pentru că am văzut printre cadouri unul din produsele mele preferate, dar și pentru că am descoperit ceva noutăți pe site! Să le luăm în ordine:

Cadoul pentru o comandă de 59 lei (aici):
Este, la alegere, unul din trei: apa de toaletă cu flori de cireș, care este unul din parfumurile mele preferate din toate timpurile, i-am dedicat un articol aici; cremă de corp cu trandafiri - mie îmi plac produsele pentru corp din această gamă, le-am avut pe cele cu liliac și lăcrămioare, mi se par suficient de hidratante și oferă un miros plăcut, suav; cremă pentru ten Hydra Vegetal - și pe ea am avut-o de două ori, mi-a plăcut mult, este extrem de bună pentru tenul uscat (eu o foloseam pe timp de iarnă).

Cadou pentru o comandă de 129 lei (aici):Un set de trei genți care mi se par potrivite pentru călătorii sau depozitat cosmetice. Eu pe acestea nu le am, însă profitând de alte oferte Yves Rocher am adunat câteva gentuțe-portfard și toate îmi plac, sunt utile de avut în casă.

Noutăți

Printre noutăți, am descoperit câteva arome proaspăt-apărute în gama Plasirs de Nature și abia aștept să le miros! Ca de obicei, sunt combinații super interesante, precum Flori de citrice & Lavandă, Mandarină, Lămâie & Cedru, Nucă de cocos, Vanilie Bourbon, Zmeură & Mentă, Lavandă & Mure...ce mai, o nebunie! Sunt creme de corp, exfolianți pentru corp, geluri de duș și le găsiți aici

Eu le vreau pe toate!Ce părere aveți despre oferta din această lună? Vă tentează ceva?

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Share

 

kind of Ira.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review