miercuri, 15 iunie 2016

Doua produse Pupa care imi plac

De când cei de la Pupa au deschis câteva magazine în București, m-au făcut și pe mine curioasă să văd despre ce e vorba, așa că am dat fuguța în Promenada. Îmi place magazinul și cum sunt aranjate produsele și greu mi-a fost să aleg doar două, pentru că nevoie nu aveam de nimic. Iată ce am ales:
Like a Doll Blush

Este un produs care a intrat rapid printre preferatele mele. Îmi doream de mult un blush roz-movuliu-neutru, se pare că este culoarea către care mă îndrept în ultima vreme.

Blush-ul, o pudră extrem de fină, este mat și pigmentat atât cât trebuie. Îmi place că arată foarte bine lângă bronzer-ul pe care îl folosesc, iar nuanța lui se potrivește oricărui machiaj, este una destul de neutră pe tenul meu. 

Ambalajul e tare simpatic, chiar seamănă cu accesoriul unei păpuși. Are și o mică oglindă, pentru retușuri rapide.

Blus-ul ales de mine este în nuanța 105, Classic Rose. Costă 47 lei.Miss Pupa Gloss

Vine într-un tub generos, de 7 ml și este un gloss foarte plăcut de purtat pe buze. Nu e nici prea lichid, dar nici prea lipicios. Varianta aleasă de mine, 202 - Frosted Apricot, este un roz-piersiciu cu particule irizante fine. Se aplică ușor și oferă un boost instant buzelor, efect pe care eu îl aștept de la un gloss. 
Ambalajul și aplicatorul îmi plac și ele mult, iar mirosul...te face să vrei sa-l mănânci!

Gloss-ul costă 37 lei.În concluzie..pot spune că prima mea întâlnire cu Pupa a fost una frumoasă și..abia pe aștept pe următoarele!

Voi ați folosit produse de la Pupa? Ce v-a plăcut cel mai mult?
1 comments:

  1. Eu am blushul cremos de la ei si in aceasta perioada e fain...are acele particule stralucitoare foarte fine care se vad minunat la soare! :)

    RăspundețiȘtergere

Share

 

kind of Ira.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review