vineri, 10 iunie 2016

Wella Enrich pentru par deteriorat

Folosesc de aproape un an aceste două produse de la Wella și, deși v-am mai spus despre ele în câteva articole, nu le-am făcut niciodată un review separat. Mi-am dat seama că ar fi cazul, pentru că sunt super-bune și merită să vă ofer mai multe detalii.
Wella Enrich Self-Warming Treat

Este o mască extrem de hidratantă, care are o durată de acționare mică, de doar 30 de secunde. Ce este special la ea este faptul că se încălzește în contact cu pielea/părul și chiar se simte destul de puternic acest efect. 
Eu o aplic după șamponare și uneori după balsam (dar de multe ori am sărit peste acest pas). Las să acționeze puțin mai mult de 1 minut, pentru că așa m-am obișnuit. După ce îl usuc, părul este vizibil mai lucios, se descurcă ușor și se simte hidratat. 

Această mască este de departe unul din cele mai bune produse pe care le-am folosit pentru păr! O găsiți aici, costă 40 lei.


Wella Enrich - Balsam leave-in

Așa cum spune și numele, este un balsam care se aplică pe părul umed sau uscat, dar nu se clătește. Ambalajul vine sub formă de spray, însă textura este ca o cremă mai lichidă. Mie imi place să pun mai întâi produs în palmă și apoi să trec cu mâinile prin păr.
Reușește să ofere un plus de hidratare și să descurce suvițele de păr mai încurcate. Are un miros plăcut, dar nu foarte puternic. Spre deosebire de mască, el este extrem de spornic, iar când se va termina cred că voi comanda unul nou. Pe el îl găsiți aici, costă 37 lei.


Voi ce produse pentru păr ați folosit în ultima vreme și v-au plăcut? Ați încercat ceva de la Wella?

4 comments:

 1. Suna extrem de bine.. nu cred ca am incercat niciodata aceasta firma..
  Dae suna tare bine..

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu am incercat inca produsele lor. Cred ca s-ar potrivi si parului meu

  RăspundețiȘtergere
 3. Am folosit și eu masca, am cumpărat-o și pentru o prietena, amândouă suntem foarte mulțumite de ea! Chiar are un efect vizibil asupra parului meu.

  RăspundețiȘtergere

Share

 

kind of Ira.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review