joi, 18 august 2016

Accesorii pentru păr de la Born Pretty Store

Nu știu voi cum faceți față căldurii, însă eu vara stau aproape mereu cu părul prins. Și pentru că nu-mi plac accesoriile banale, am început să caut soluții pentru aduce un strop de culoare în look-ul meu, prin utilizarea unor clame și elastice mai puțin obișnuite. Asta și pentru că în ultima vreme nu prea mai port alte briz briz-uri și n-aș încărca prea tare look-ul.

Cei de la Born Pretty Store mi-au propus să-mi aleg câteva produse de la ei, așa că m-am dus direct la secțiunea de accesorii pentru păr! Am ales chestii văratice, care să ofere culoare și prospețime: lămâi, pepeni și steluțe de mare. Sună ciudat? Vă veți lămuri odată cu fotografiile!
Produsele sunt foarte bine făcute, feliile de lămâie par chiar reale. Mi-a plăcut la nebunie să le port vara asta și am observat că am stârnit ceva zâmbete și aprecieri în jurul meu. Prețurile sunt mici de tot, în jur de 1-2$ fiecare.Comanda de la Born Pretty Store a sosit în aproximativ două săptămâni, la poșta locală. Din păcate, însă, tot am ceva să le reproșez: în afară de clama cu săgeți, am ales ca toate produsele să fie sub formp de elastic, însă pe trei dintre ele le-am primit clame. Îmi plac și așa, dar parcă sunt puțin mai greu de folosit. Nu am mai avut chef să-mi bat capul cu ei pentru un retur pentru că voiam să le folosesc cât mai repede.
Ce părere aveți? Ați folosi astfel de accesorii?

2 comments:

Share

 

kind of Ira.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review