vineri, 26 august 2016

Loncolor Expert - Rosu Deschis

Trecuseră vreo 3,4 ani de când n-am mai pus vopsea în păr, cu excepția câtorva șuvițe pe care le-am colorat mai mult cu nuanțator. Dar să-mi vopsesc tot părul, nu se întâmplase de mult.

Prin primăvară am fost invitată la lansarea vopselei Loncolor Expert AOE Tech, ocazie cu care am și primit spre testare produsul respectiv. La intrare am fost întrebată ce nuanță de vopsea de păr doresc. Aș fi putut să iau una neagră, pentru mama, sau un șaten pentru o prietenă, dar ceva m-a făcut să spun: roșu! Așa se face că am plecat de acolo cu două tuburi de vopsea roșu deschis.


Formula AOE-TechTM oferă avantajele colorării permanente a părului cu amoniac și reduce semnificativ mirosul acesteia. Prin această tehnologie revoluționară, molecula de amoniac este încapsulată în vopseaua cremă, asigurând o aplicare ușoară, fără mirosul puternic al amoniacului, pentru un rezultat final excepțional, care îți va oferi culoarea încrederii. 


Acum, dacă aveam vopseaua..era culmea să n-o încerc, nu? Și așa am reintrat în rândul fetelor cu părul roșu ca focul, #redhead. Să vă povestesc, deci, cum mi s-a părul Loncolor Expert după aproximativ cinci luni și două aplicări.O cutie conține un tub cu oxidant 9%, unul cu colorant și un pliculeț de mască pentru păr. Conținutul celor două tuburi se amestecă ușor, iar apoi se aplică pe tot părul, începând cu rădăcinile. Nu miroase a amoniac și nu mi-a creat nicio neplăcere. Pentru părul meu mediu a fost de ajuns o singură cutie.Mi-a plăcut că nu mi-am simțit niciodată părul mai uscat/deteriorat din cauza vopselei, acesta se comporta la fel ca înainte. Mă bucur că lucrurile au mai evoluat, iar vopseaua nu mai deteriorează părul așa cum o făcea în urmă cu câțiva ani (acesta fiind și motivul pentru care am renunțal la ea pe o perioadă așa lungă).Culoarea intensă nu rezistă foarte mult, dar din câte știu aceasta e veșnica problemă a roșului. La început a trebuit să am puțin grijă ce prosop folosesc pentru a mă usca după baie, curgea destul de multă culoare din păr și riscam să-l pătez destul de tare (a fost ușor neplăcut uneori, mai ales în vacanță când am folosit prosoape de la hotel).O cutie de Loncolor Expert AOE Tech costă în jur de 20 lei, iar eu o recomand cu drag celor care vor să încerce o schimbare de look. 

Voi cu ce vă colorați părul?

6 comments:

 1. Eu am aproape 30 de ani, dar nu m-am vopsit niciodata. Am o culoare a parului blond-saten si daca te uiti atent la el, nu iti dai seamna daca e vopsit sau nu.. am o culoare frumoasa a parului si prefer sa nu ma vopsesc momentan

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Foarte bine faci! Si mie imi place culoarea parului meu, dar n-am stare :))

   Ștergere
 2. Nu m-am vopsit niciodata si daca in liceu m-a tentat acum nici macar putin.

  Iti sta foarte bine!

  http://strumfette.blogspot.ro/

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc! Eu am inceput de la 15 ani si de atunci n-am leac sa ma opresc :))

   Ștergere
 3. Imi placeee!!! Sunt un fel de red obsessed acum si culoare asta e intocmai ce trebuie. pup!

  RăspundețiȘtergere

Share

 

kind of Ira.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review